'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

KONTAKT VORES KUNDESERVICE

Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din handel her hos Dubuy.dk. Så har du spørgsmål til vores varer eller en eksisterende bestilling, så er du velkommen til at kontakte os! 

(+45) 28 96 50 21
   
kundeservice@dubuy.dk
                           
Åbningstider
Mandag:   09:00 - 16:00
Tirs-tors:   09:00 - 15:00
Fredag:   09:00 - 14:00

 


HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Dubuy Danmark ApS
41024461
Jupitervej 10
7430 Ikast
E-mail: kundeservice@dubuy.dk
Tlf.: (+45) 28 96 50 21

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dubuy.dk, medmindre der er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Dubuy.dk.

Priser
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.
Betaling med kort
Hos DuBuy.dk kan du bestille dine varer online og betale med mobilpay, Dankort, Visakort, Mastercard, PayPal, Klarna eller du kan foretage en bankoverførsel. Du kan også benytte dig af ViaBill's afdragsordning. Ligesom vi er medlem af LogBuy.
Vi tager ikke kortgebyr.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. 
 
Du indtaster dine kortoplysninger via en sikker og fortrolig forbindelse, som administreres af PBS. Dine data er prypteret, og hverken Dubuy.dk eller andre har mulighed for at læse dine data.
ViaBill
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/
 
Kontooverførsel.
Du kan vælge at overføre via bankkonto.
Husk at angive ordre nummeret på overførslen
 
Indbetalingen skal ske til konto i Sydbank:
Reg. nr.: 7118 Konto nr.: 1676413
 
Udlandsoverførsler:
IBAN : DK1171180001676413 Swift: SYBKDK22
 
Ved bankoverførelse gør vi opmærksom på at der kan gå 1-2 hverdage inden vi registrerer indbetalingen. Ved betaling med kontooverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen.
 
EAN-fakturering.
Repræsenterer du staten, regionen eller kommunen, kan du købe på EAN-nr.
Du vælger ”OFFENTLIG” når du går til kassen, og indtaster alle oplysninger, inkl. EAN-nummeret.
Bemærk, at ordren skal sendes fra en offentlig mail - f.eks. @herning.dk. Kommer mailen fra en privatmailadresse - f.eks. @hotmail.com - vil bestillingen ikke betragtes som gyldig. 
I bedes for en sikkerheds skyld samtidig notere en leder eller indkøbsansvarlig under ”Att.” feltet, når i laver ordren.
Når ordren er lavet på hjemmesiden, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail og når vi ekspedere ordren, vil vi samtidig sende EAN-fakturaen til det offentlige.
 
Fejl på hjemmesiden.
Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden ved eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og udsolgte varer. Vi kan annullere en ordre, hvis der er tale om fejl, herunder prisfejl, hvis kunden burde vide, at der er tale om en fejl.
 
Levering.
Alle pakker leveres med GLS eller Danske Fragtmænd, afhængig af hvilke varer, der skal leveres.

Du har mulighed for at få pakken sendt til en anden adresse, evt. som gave. Du ændrer bare leveringsadressen og udfylder kommentarfeltet med tekst til et kort. Så skriver vi et lille kort og vedlægger pakken. Pt. pakker vi ikke gaver ind, men varerne leveres i en kasse.
Du kan vælge mellem 4 forskellige leveringstyper: 
 
1. Afhentning.
Afhent selv pakken hos dubuy.dk indenfor vores åbningstider på Jupitervej 10, 7430 Ikast.
Kontakt os hvis du ønsker at afhente pakken på et andet tidspunkt, så finder vi nemt ud af det.
Du modtager en mail straks pakken ligger klar til afhentning. 

2. Levering på arbejdspladsen.
Få pakken leveret direkte til din arbejdsplads ml. kl. 9.00-16.00.
 
Porto- og ekspeditionsgebyr: 
Kun 59,- kr.
 
3. GLS Pakkeshop.
Vælg en Pakkeshop i nærheden af dit hjem eller dit arbejde.. Pakken kan hentes i hele åbningstiden, gælder også hvis de har åbent om aftenen og i weekenden.
Du får besked når pakken kan afhentes via sms/mail.
Vælg mellem 500 pakkshops.
 
Porto- og ekspeditionsgebyr:
Kun 39,- kr.
 
4. Levering privat med flexlevering.
Pakken stilles et sted som du har valgt. (Fx i redskabsskuret, carporten eller lignende), dog skal det være i gadeplan.
 
Porto- og ekspeditionsgebyr: 
Fra 59,- kr.
 
Leveringstiden
Estimeret leveringstid hos os er typisk 1-4 dage, med mindre andet fremgår af produktsiden. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. I sådanne tilfælde vil du modtage en e-mail om leveringstidspunktet.
 
Fortrydelsesret & returnering.
Det er vigtigt for os at du bliver tilfreds med din bestilling, og det kan du først tage endelig stilling til, når du har varen i hånden.
Dubuy.dk yder derfor 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag du modtager din ordre. 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@dubuy.dk, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan bytte til andre varer eller få dine penge retur. Det er dog en betingelse at varen er ubrugt og ubeskadiget, hvis du vil være sikker på at få alle pengene tilbage. Du bedes returnere varen i original emballage, samt vedlægges kopi af kvittering. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen, og betyde, at du ikke får alle pengene tilbage. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Har du købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en samlet ordre. Du kan dog ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 
Vi refunderer ikke evt. fragtudgifter i forbindelse med ordren.
 
Alle pakker skal leveres på vores adresse. Vi har ikke ressourcer til at afhente pakker uden omdeling. Vi tilbyder returlabels til 75,- kr., som du kan se her.
Visse varer kan ikke returneres med GLS. Det gælder større varer, såsom møbler, spejle og bord, som skal sendes med Danske Fragtmænd. Udgifterne til disse forventes højest at koste max. 450,- kr.
 
Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering refunderes ikke. 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse indenfor vores åbningstider.
 
Varer, der ønskes ombyttet til andre varer, vil blive forsøgt ombyttet samme dag vi modtager returvaren.

Ønsker du pengene retur bedes du oplyse os følgende:
 
                      Ordrenummer
                      Registreringsnummer (4 cifre)
                      Kontonummer (10 cifre) 
 
Reklamationsret.
Når du handler hos Dubuy.dk har du altid 2 års reklamationsret.
 
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  
 
Det betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal huske at reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen/fejlen.
 
Returadresse: Dubuy.dk
                       Jupitervej 10
                       7430 Ikast
 
Har du spørgsmål angående fortrydelse af dit køb eller reklamation, så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med din handel med os.
 
Tlf.: (+45) 28 96 50 21 
Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kundeservice@dubuy.dk eller på tlf. (+45) 28 96 50 21. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online
klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Dubuy Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på Dubuy.dk er Dubuy Danmark ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@dubuy.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Dubuy Danmark ApS
41024461
Jupitervej 10
7430 Ikast
E-mail: kundeservice@dubuy.dk
Tlf.: (+45) 28 96 50 21 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale
om følgende varer/tjenesteydelser:
____________________________________________________________________________________


Ordrenummer: _________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: ____________________

Navn: ____________________________________________________________________

Adresse: _________________________________________________________________

Underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)