KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Skoletasker

En af de vigtigste ting for barnet ved skolestart er den helt rigtige skoletaske samt tilbehøret til rygsækken. En skoletaske markerer skiftet fra børnehave til skolegang og har derfor stor betydning hos børnene. Det er ikke ligegyldigt, hvilken én man vælger – størrelsen, stil og volumen har en stor betydning. Der skal både være plads til bøger, mapper, drikkedunk, madkasse og penalhus mm i en skoletaske, og skoletasken skal også passe i højden til den nye skolegænger. På Dubuy finder du et godt udvalg af skoletasker til børnene – og naturligvis med prisgaranti. Skoletasken skal udover at falde i barnets smag også være i god og holdbar kvalitet. Tasker med søde og seje designs samt regulerbare stropper, finder du her. En smuds- og vandafvisende rygsæk med praktisk bærehank er super praktisk for barnet og er også at finde her på siden.

 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Historien bag de anvendelige skoletasker

Skoletasker bruges hovedsageligt til at opbevarer sine hæfter, bøger, computer og madpakken samt drikkedunken i. Den er mest anvendt af skoleelever, da den er brugbar i forbindelse med skolegangens behov. En skoletaske er den, du bærer rundt på, når du skal til og fra skole. Det er her du opbevarer dine ting, og derfor bliver det en stor del af skoleelevens hverdag. I frikvartererne når maden og drikkelsen skal frem, ville det ikke kun være nyttigt at have en hensigtsmæssig madpakke og drikkedunk, men den skal da også være værd at vise frem. Hvis din rygsæk er herfra, så kan du blandt andet også sætte tjek ved punkterne omkring at den er effektiv, stilfuld og moderne. Som du kan se på vores udvalg, så er der en skoletaske til både indskolings-, mellemtrinnets- men i den grad også til udskolingens unge mennesker. 

Find lækre designmærker og kvalitetsfulde skoletasker

Du kan finde en masse forskellige varianter af unikke skoletasker til enhver ny begyndende skoleelev. Børn får først lyst til at lærer og finder motivationen frem når noget er sprit nyt, men det skal også være værd at stræbe efter. Vi har da alle i vores unge år ønsket os en super fashionabel skoletaske, som kunne tage sin betydningsfulde plads om bag ryggen. Du kan finde mønstrede men også simple og enkeltfarvede rygsække i lige netop barnets yndlingsfarve. Du finder også smukke skoletasker i mærket Smallstuff som er meget populært blandt børnene. Derudover kan du også finde rygsække fra andre mærker som Sebra og Bloomingville. Med en skoletaske herfra dubuy af, sikre du en skoletaske som kan bruges i mange år, og den bliver aldrig gammel at have med rundt. De er i den grad også enestående at være ejeren af. Vi fra Dubuy prøver altid at tilpasse os de nyeste trends til både piger og drenge så det er derfor bare om at kigge sig rundt omkring i vores store og brede udvalg.

Få en god start med en blæret skoletaske fra Dubuy

Med en rygsæk herfra kan du sikre en super god start for både dit barn. I kan sammen udvælge jeres drømme skoletaske, så er værd at vise frem for klassekammeraterne. Du som forældre kan også invitere i en budget venlig skoletaske. Med denne selektion som vi har udvalg for lige netop dig er det svært at gå galt i byen. Sebra har et godt og bredt udvalg af skoletasker i forskellige farver som; blå, rosa, gul og grå. Smallstuff kan hamle op med bl.a. mønstre som blå elefanter, lilla blade, aubergine lille og stjerne lille med mere. Det var bare et lille udvalg af et hav af tilbud.

Andre ting udover stilfulde skoletasker til skolestart

Det er ikke kun flotte og fine skoletasker som vi kan tilbyde, men det er også en god skolestart i sig selv, som er vigtig for både barnet og dig som forældre. Dit barn har meget at se frem til da skolestart er begyndelsen på eventyret. Når dit barn skal starte i skole kan du ikke på noget tidspunkt komme udenom at købe en sovepose til overnatningen som venter samt sengetøj, bogkasser til de lånte bøger og ikke mindst wallstickers til datteren eller sønnens notater og kreative ideer. Dubuy tilbyder en masse varer til lidt af hvert. Du kan derfor få hverdagens irritation væk med et køb hos dubuy. Vi har produkter til enhver aldersgruppe og til enhver lejlighed. Om du er pige eller dreng, eller om du vil have simpel eller farverig, så er der her til enhver smag. Er der noget du går og mangler, så er det bare om at kigge rundt for det vil du altid være mere end velkommen til.