0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr299
    kr649
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Sengerande

Kan en sengerand få din baby til at sove? Måske... Vi kan selvfølgelig ikke love at din baby pludselig sover igennem pga. en sengerand. Men vi kan til gengæld love dig, en god sengerand skal være tyk, og kunne stå oprejst i sengen.  Dermed er den med til at skabe tryghed og hygge når din lille baby skal sove i egen seng. Vigtigheden af en god nattesøvn kender vi jo alle, og hvis din lille baby får en god søvn, ja så sover du også godt. På den måde er I begge glade og udhvilede, og din baby vil være et glad og nemt barn, som gør hverdagen til en leg. Ja børneopdragelse er enkelt og simpelt - hvis blot du vælger den rette sengerand.. Eller noget..

 
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Sengerande i alverdens designs

Som sagt er en god nats søvn altafgørende for både dit eget, og dit barns humør. Det er vigtigt at din baby ligger trygt og rart, når han eller hun skal sove selv for første gang. Og sengerande er opfundet til lige netop dette formål. Med en sengerand kan du være sikker på, at dit barn har fuld sikkerhed og tryghed i løbet af natten. På den måde skal du heller ikke bekymre dig om, hvor vidt dit barn sover godt, og kan blot koncentrere dig om selv at få en god nats søvn, så du er frisk og udhvilet, og klar på en ny dag.

Her på siden finder du et udvalg af sengerande i alverdens design og farver. Eksempelvis er SMALLSTUFF SENGERAND, QUILTET ROSA et godt bud. Sengeranden er i en blød rosa farve, der har en tryg og beroligende effekt. Betrækket er lavet i 100% økologisk bomuld, så du undgår overfølsomme reaktioner. Selvom sengeranden er rosa, er farven så diskret, at den sagtens kan bruges til både en pige og en dreng.

Ønsker du en sengerand der er lidt mere spændende for dit barn at kigge på, så kan vi anbefale SEBRA SENGERAND (DINO). Denne sengerand har motiver af forskellige dinosaurer, med navnene stående nedenunder. Også denne sengerand er fremstillet i økologisk bomuld, og så har den et fyld af polyskum. Det er også muligt at få én med arktiske dyr. Denne har motiver af alt fra en pingvin til en hval.


Sengerande i simple farver

Der er ingen tvivl om, at en sengerand er vigtig for dit barns nattesøvn, og det er derfor vigtigt, at vælge den helt rigtige. Derfor lægger vi stor vægt på, at der er noget for alle.

Så er man ikke så meget til fancy designs og mønstre, tilbyder vi også en række sengerande i enkle farver. Bl.a. har Sebra en masse at vælge imellem. Fx kunne SENGERAND VELOUR (MØRK BLOMME) være en idé. Denne sengerand er i en flot, mørk, blomme farve, fremstillet i blødt velour med polyskum som fyld. Med denne sengerand kan du være sikker på, at dit barn har den ultimative komfort, og er omgivet af en varm og hyggelig farve.

En anden idé kunne være LEANDER SENGERAND (LYSEBLÅ). Denne sengerand fra Leander er utrolig simpel, og når hele vejen rundt langs kanten af sengen. Den er nem og hurtig at sætte på, og er lavet i bomuld af høj kvalitet, samt et fyld i polyester. Den fås i flere farver.

En anden simpel sengerand, også fra Leander, er LEANDER LINEA SENGERAND (MØRKEGRÅ). Denne fine sengerand har et betræk i 100% bomuld og et fyld af polyester. Sengeranden er i en simpel, grå farve, og designet er umiddelbart meget simpelt, men har alligevel nogle små detaljer, som gør den lidt mere spændende at kigge på. Én af disse detaljer er bl.a.de prikkede bånd, der bruges til at sætte den fast på sengen med. Sengeranden dækker halvdelen af kanten.