Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr149
    kr389
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Puslepuder

Hvorfor ikke vælge en med et fint puslepude betræk? Vi fører flotte puslepuder med betræk i økologisk bomuld. Til stort set alle vores puslepuder føres ligeledes matchende sengetøj, sengerand osv. til den lille øko-baby. Når forældre landet over i dag vælger møbler til børneværelset, er det i højere og højere grad faktorer som miljørigtighed og økologiske stoffer, som ligger på ønskelisten. Det er ganske simpelt ikke nok, at en puslepude er praktisk og flot, den skal også være miljørigtig, og skal ikke indeholde skadelige stoffer. Heldigvis er det netop hvad man finder her i vores puslepuder, som er fremstillet i materialer som både dit barn og naturen vil give have gavn af.
Man skifter jævnligt sin baby. Faktisk bliver en baby skiftet 6-10 gange om dagen og det skal helst være op til 3-årsalderen. Derfor er det også vigtigt at man finder den rigtige puslepude, som kan hjælpe dig med at skifte dit barm på en sikker, hygiejnisk og behagelig måde.
Det er jo også muligt at der havner væske eller andet på puslepuden, derfor er det vigtigt en der hurtigt og nemt kan gøre rent, så det kan bruges igen næste gang dit barn skal have skiftet ble.
Husk også at en puspude ikke altid kun bruges til at skrifte dit barns ble, den kan også bruges til at give dit barn babymassage, hyggesnakke og sjove lege. Derfor er det også vigtigt at din puslepude er behagelig for din baby at ligge på.
Hele vores udvalg af flotte puslepuder i miljørigtige materialer kan ses herunder, naturligvis til lave Dubuy.dk priser.

 
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Puslepuder i alle mønstre og farver.

Selvfølgelig er det vigtig at vælge den rette puslepude for dit barn. Den skal være behagelig for din baby og dig, men hvem siger at den ikke også kan harmonere med alle andre farver i børneværelset eller badeværelset, på samme tid? . Ikke nok med det, er det jo også vigtigt at finde den flotte farve til barnet. Er det en dreng kan du for eksempel vælge at søge efter puslepuder med farven blå. Omvendt, hvis det er en pige kunne det være sødt med ugler og farven lyserød, som du også kan vælge herinde på Dubuy.dk. Puslepuder kan jo også have de flotteste mønstre, som vi også tilbyder herinde og hvis du ikke er til farver og mønstre, kan du med nemhed vælge de mere enkle puslepuder som kun har én farve.

Puslepuder i økologisk bomuld.

Det er vigtigt, som forældre, at vide hvilke produkter man køber til sine børn og hvad de indeholder. Her på hjemmesiden har vi forskellige varianter af puslepuder hvor mange af dem er fremstillet af 100% økologi. På den måde skåner du både dit barn og naturen for giftige kemikalier som ikke burde være der. Puslepuder kan nemt blive våde, derfor er det vigtigt at købe et, som ikke absorbér nogen form for væske, ellers vil den blive beskidt og usundt og uhygiejnisk for både dig og dir barn. Mærket Sebra, producere enkelte og smarte puslepuder, som er lavet af bomuld og sørger for at intet væske kommer til at gennemtrænge betrækket, og som naturligvis er til en fin pris. Udover enkelte og smarte puslepuder, kan du også vælge imellem mange forskellige mønstre og farver. Et andet godt mærke kunne være fra Smallstuff. Deres puslepude betræk er produceret af 100% økologisk bomuld. Med dette mærke kan du nemt vaske betrækket, da det har en nem og funktionel lynlås. Selvfølgelig findes der mere end bare puslepuder med de nævnte mærker. Du kan bl.a. også shoppe andre produkter som  pusletasker, sengerande, toilettasker osv.