'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Puslepuder

Hvorfor ikke vælge en med et fint puslepude betræk? Vi fører flotte puslepuder med betræk i økologisk bomuld. Til stort set alle vores puslepuder føres ligeledes matchende sengetøj, sengerand osv. til den lille øko-baby. Når forældre landet over i dag vælger møbler til børneværelset, er det i højere og højere grad faktorer som miljørigtighed og økologiske stoffer, som ligger på ønskelisten. Det er ganske simpelt ikke nok, at en puslepude er praktisk og flot, den skal også være miljørigtig, og skal ikke indeholde skadelige stoffer. Heldigvis er det netop hvad man finder her i vores puslepuder, som er fremstillet i materialer som både dit barn og naturen vil give have gavn af.
Man skifter jævnligt sin baby. Faktisk bliver en baby skiftet 6-10 gange om dagen og det skal helst være op til 3-årsalderen. Derfor er det også vigtigt at man finder den rigtige puslepude, som kan hjælpe dig med at skifte dit barm på en sikker, hygiejnisk og behagelig måde.
Det er jo også muligt at der havner væske eller andet på puslepuden, derfor er det vigtigt en der hurtigt og nemt kan gøre rent, så det kan bruges igen næste gang dit barn skal have skiftet ble.
Husk også at en puspude ikke altid kun bruges til at skrifte dit barns ble, den kan også bruges til at give dit barn babymassage, hyggesnakke og sjove lege. Derfor er det også vigtigt at din puslepude er behagelig for din baby at ligge på.
Hele vores udvalg af flotte puslepuder i miljørigtige materialer kan ses herunder, naturligvis til lave Dubuy.dk priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.