OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Pusleborde

I denne kategori finder du et stort udvalg af praktiske og smukke pusleborde som ikke fylder meget. De ser alle sammen meget stilfulde ud og fås i mange forskellige farver, på den måde kan du helt sikkert finde noget du syntes er flot som passer ind i dit hjem. Med vores borde kan du opbevare alt du har brug for, for at skifte en ble, indenfor en arms rækkevidde og mange af dem kan hænges på væggen i lige præcis den højde der passer dig. Hvis du ikke syntes der er nok opbevaring på selve bordet kan du også købe ble holdere som også fås under denne kategori. Mange af vores pusleborde og ble holdere har selvfølgelig prisgaranti så du altid får de produkter til laveste pris. 

Pusleborde

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Hvad er et puslebord?

Puslebordet blev opfundet i 1986 af fire Minnesota business mænd. De lavede nogle, som var sikret fast til en væg. Nu kunne alle skifte ble i fred, uden nogle skulle forstyrre. Pusleborde kan også kaldes for skifteborde. De er typisk lavet af træ og kan være udstyret med hylder og/eller skuffer til at opbevare de ting, man ønsker såsom tøj, bleer, servietter og lign. Man kan godt sammenligne dem med en kommode, da de som regel har skuffer eller hylder.

Offentlige steder har typisk pusleborde, de er som regel ikke designet på samme måde, som den du har derhjemme. De fleste er lavet af hård plastik, de er designet sådan, at de kan slås ind og ud fra væggen. Den er nemlig så smart, at når man er færdig slår man den bare op, så der er mere plads. De offentlige pusleborde, blev meget populære i 1990’erne. Det var ikke særligt tit, at man så dem på herre toiletter, da de primært var brugt på dame toiletterne.

Pusleborde har ændret sig meget igennem årene, herunder kvaliteten og hvorpå hvor den ligesom er designet, de er for eksempel blevet meget mere stabile end de var dengang. Tidligere var de næsten som et bord, man bare lagde barnet på. Nu er de mere behagelige og nogle af dem er formet runde til at barnet skal kunne ligge blødere. Der er er nogle, som hænger og andre som er stående og der findes mange forskellige former. Børn ønsker som regel ikke at ligge ned, men de bliver nødt til det, så det med man har gjort det til en lidt bedre oplevelse med bedre pusleborde igennem tiderne, gør det til en bedre oplevelse for børnene.

Pusleborde til babyer er en succes

Det er hyggeligt at have børn til at rende rundt derhjemme og den glæde og kærlighed der spredes. Vi kender alle den følelse. Når det så kommer til skiftning af ble, er det ikke den bedste ting, men hvis man har børn, er det et præmis. Det er især træls, hvis man står uden et bord eller en støttende overflade. Så bliver man nogle gange nødt til at vente til at skifte barnet, til når man kommer hjem. Når man så endelig kommer hjem og kan lægge barnet på puslebordet, kan barnet få lov til at lege med det legetøj vi også kan tilbyde. Legetøj er en slags gave for børn, når forældrene er ved noget andet. Vi har legetøj i alle størrelser og former, for både piger og drenge. En pusletaske er nødvendig, hvis man skal udenfor hjemmet. Det kan for f.eks. være, hvis man er ovre hos vennerne, og man står med et barn der skal skiftes. Der er det meget rart med en pusletaske, hvor man har alt det, der er nødvendig i forbindelse med skiftning af sit barn. Vi kan tilbyde mange funktionelle pusletasker til det nødvendige grej.

Når man er ny forældre, er det lidt svært af finde ud af, hvilken puslebord der er i den bedste kvalitet, farve og med det praktiske udstyr. Mange har forskellige meninger om, hvordan sådan et puslebord skal se ud. Måske skal det være den mest enkle, som findes, eller også skal den være lidt i en mørk farve. Den skal måske være moderne eller en af dem, som skal være fiks. Til alle jer som ønsker en, I skal nok få jeres ønske opfyldt, da vi har et bredt og godt udvalg af pusleborde, for enhver smag. Så du skal ikke være bange for, at du ikke finder din.