'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr119
    kr149
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Magnettavler

En tavle er ganske enkelt uundværlig - også når det kommer til indretning af børneværelse. Brug tavlen både til ophæng af familiefotos og til at skrive direkte på. Magnettavlen er en sjov tilføjelse til børneværelset, som kan bruges til tegninger og lignende. Samtidigt er magnettavler en god start for børn på at lære alfabetet. Magnettavler er altså ikke blot en sjov tilføjelse til børneværelset, men er også både lærerig og kan være med til, at udvikle barnets logiske sans. Foruden selve magnettavlerne, så fører vi naturligvis også en række forskellige typer tilbehør til magnettavler, både sjove figurer og bogstaver. På den måde kan man altid få mest muligt, ud af magnettavlen på børneværelset. En magnettavle kan udover dens lærerige evne og brugbare effektivitet også være det sidste touch til den moderne bolig. Gå på jagt efter din favorit blandt magnettavlerne herfra DuBuy.dk, som kan være et personligt præg til din indregning! 

 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Magnettavlerne kan bruges til en anden form for læring på en sjov måde

Magnettavlerne herover er et element som kan bruges til vidt forskellige ting. Blandt dem finder vi evnen til at læse, skrive og tegne. På en magnettavle som disse kan barnet udfolde sine kreative tanker og få dig som forældre med på legen. Udover undervisningen fra skolen kan du nu begynde at tage den med hjem, på en lærerig og sjov måde. Derudover kan magnettavlerne også bruges til ophæng af familiefotos, feriedestinationer eller bare søde selfies. Alt er muligt med disse tavler og det er kun dig og familien der kan sætte grænser for fantasien. For at sige det ultrakort er disse magnettavler et must-have i den moderne boligindretning. Vi har et stort udvalg af de smukke magnettavler, og det er bare om at finde din favorit blandt de specielle produkter.

Find et gigantisk udvalg af magnettavler her på DuBuy.dk

Hvis du går og mangler en super unik og fin magnettavle som bare skal passe ind i dit designerhjem, så kan du med garanti, finde det her hos os. Vi forhandler med en masse mærkevarerproducenter som producerer deres varer i en topkvalitet. Vi har et hav af forskellige bud på magnettavler herpå siden. Hvis det ikke lige er magnettavlen du mangler men et sted hvor der kan hænges en masse ting som alt det andet der ikke lige er plads til på en magnettavle, så er vores brede udvalg af opslagstavler klar til et kig. Men hvis du er for doven til at skrive en ugeplan, kan du også finde en magnettavle som indeholder disse egenskaber, hvor du bare skal udfylde det planlagte en gang om ugen. De er altid på med den nyeste trend og passer perfekt ind i det moderne hjem. Herpå kan du hænge små malerier, en håndskreven ugeplan, magasiner, de aller fineste tegninger og mindeværdige familieøjeblikke.

Find også en magnettavle der skiller sig ud fra mængden

Vi har altid noget til enhver smag. Derfor kan vi både tilbyde magnettavler til dig som har en vild og fancy boligindretning, men omvendt er der også noget til dig som simpel og enkel boligarkitekt. Er du også en af de designerelskere som elsker at have de nyeste kollektioner hjem til dig? For så er du bestemt havnet det rigtige sted. Her hos os, prøver vi gang på gang at få de allernyeste elementer hjem på vores hjemmeside. Det er blandt andet dem du finder lige herover. Er du ked af at din magneter bliver væk i rodet eller forsvinder ud af det blå, kan du altid få skaffet dig nogle spritny magneter herpå dubuy.dk. Du kan ved et køb hos os sikre at du får hurtig levering, og som en ekstra bonus har vi prisgaranti på alle vores magnettavler, opslagstavler og magneter samt meget mere.

Til en magnettavle skal der da også investeres i tilbehør

Hvis du bare ikke kan få nok af vores hjørne omkring magnettavler, så kan du altid kigge på tilbehør til tavlen. Her kan du finde tusch til brug på magnettavlerne. Hvis du elsker små stickers som kan fylde lidt af pladsen på væggen i enten soveværelset, badeværelset, børneværelset eller stuen så er Wallstickers et godt bud. De pynter superfint i ethvert rum. Derudover er de intet mindre end unikke på hver deres finurlige måde. De kan pifte ethvert moderne hjem op på så mange forskellige måder. Se dig bare omkring i vores enorme udvalg herpå DuBuy.dk, og så må vi håbe at dit næste køb bliver hos os!