KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr35
    kr87
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Madkasser og drikkedunke

Madpakker skal der jo til, og selvom det for mange forældre kan være en stressfaktor i hverdagen, både at finde madpakke ideer, planlægge sund mad og få madpakken smurt, ja så er en fin madkasse og drikkedunk altså noget, som barnet med stolthed hiver frem af køleskabet i børnehaven eller skolen. Derfor fører vi altid et stort udvalg af spændende og flotte madkasser og drikkedunke, fyldt med sjove og seje designs, som dit barn uden tvivl vil være stolt af. Alle madkasserne og drikkedunkene er fremstillet i holdbare materialer, og er samtidigt designet så de både kan holde til transporttiden i tasken, og så de samtidigt er ganske lette, at holde rene. Husk at når du skal investerer i en madpakke, så er det barnets valg som vægtes højest. Om det er et fortællende motiv, farverige mønstre eller bare en enkeltfarvede madpakke som barnet skal have fat i, så kan du finde alle slags herpå DuBuy.dk. madkasserne og drikkedunken sætter fantasien i gang og samtidig tanker den op på energi i form af den lækre mad. Se hele vores udvalg af drikkedunke og madkasser i høj kvalitet herunder, og find netop den model, som dit barn vil holde mest af.

 
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Find de fineste madkasser og drikkedunke herpå DuBuy.dk

Skal din lille datter eller søn starte i skole efter sommerferien? For så kan du finde lækre madkasser og drikkedunke herpå vores hjemmeside. De er intet mindre end uimodståelige og kan matche perfekt ind i hverdagens leg. Disse madpakker og drikkeflasker er et kæmpe hit blandt børn i børnehaven og som skal starte i skole. Det eneste der behøves, er at du tager dit barn med på shoppingturen, og finder en fælles favorit blandt madkasserne og drikkedunkene. Dette kan sætte kreativiteten i gang hos de aller yngste. Apropos fantasi og kreativitet kan magnettavler være en god investering. De kan tegnes på, men de kan også være effektive i forhold til udvidelse af viden. Du kan med en magnet fortsætte undervisningen derhjemme, eller opskrive ugens planer. Dette skaber en god struktur og kan dæmpe den stressende hverdag.

Gør dig klar til skolestart med en madkasse og drikkedunk

Madkassen og drikkedunken er et must ved skolestart. Derfor er det vigtigt at finde en madkasse og drikkedunk som vil kunne holde i lang tid. Herover kan du finde en masse forskellige motiver som kan være designet foran dit barns madkasse. Det vigtigste for os er at din datter eller søn kan lide designet. Det er derudover også vigtigt at få anskaffet sig en skoletaske til start i 0.klasse. Skoletasker er et centralt element fra at gå fra stadiet barn til elev. Derudover skal dit barn ikke snydes for bogkasser til de tunge bøger. Så kan du med garanti lærer at få barnet til at holde orden i skoletingene.

Madkasserne og drikkedunkene findes i en top kvalitet og i et hav af mærker

Hvis du er en rigtig mærkevarer-lover så mist ikke modet. Vi forhandler med en masse designerbrands som bl.a. Smallstuff, Bloomingville og Sebra med mange flere. Sidste nævnte brand er særligt interessant. Du kan nemlig selv tjekke deres vidunderlige tilbud af madkasser og drikkedunke ud. Sebra madkasser og drikkedunke skiller sig ud fra mængden, og bære alle et moderne præg af skolestart. Det gode ved vores tilbud er at vi har prisgaranti på alle vores varer, og hvis du køber for over 600kr. så kan du få gratis fragt oveni. Dermed vil vi sige, at du aldrig må holde dig tilbage i vores udvalg. Shop bare løs i vores gigantiske tilbud og find de nyeste kollektioner og trends lige herovenover.

Madkassen og drikkedunken som skal med barnet på eventyr

Madkassen og drikkedunken er det første step imod skolestart. Barnet ændrer sig meget gennem denne periode i livet. Der bliver taget mere ansvar, omsorg og respekt for andre. Men madkassen og drikkedunken kan være med til at skabe balance mellem realiteten og fantasiverdenen. Dette er endnu en god grund til at få disse madkasser og drikkedunke hjem til dig. Nu vi er i gang med at slippe fantasiverdenen løs, så er Bobles tumbledyr nogle fænomenal og ekstraordinær objekter at have som enten enkeltprodukter eller som samleobjekter. De giver lyst til leg og sætter hjernen på standby fra den ellers travle hverdag. Du kan sammen med barnet få en hyggelig stemning når- og hvor som helst. Du kan få alle madkasserne, drikkedunkene og Bobles tumbledyr til den bedste kvalitet og bedste pris herpå DuBuy.dk!