'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Børn knager og knagerækker

Mon ikke de dejlige unger vil være ekstra dygtige til at hænge deres jakke på plads, hvis de har en sjov og fashionabel knage eller knagerække at hænge den på? Det mener vi hos dubuy.dk, og derfor finder du her et stort udvalg af knager og knagerækker, til entreen eller børneværelset. Vi har altid en meget blandet landhandel af knager og knagerækker på lager, så man kan få netop den knage, som passer bedst ind i rummet og til husets indretning. Vi bestiller knager og knagerækker hjem fra nogle af markedets mest interessante og kreative designere, men stiller naturligvis også ganske høje krav til kvaliteten. Det er jo ikke nok, at knager og knagerækker er flotte, de skal også kunne klare en både travl og aktiv hverdag, og netop det kan vores kvalitetsfulde knager og knagerækker herunder i den grad holde til. Vi forhandler knager og knagerækker fra designbrands såsom Smallstuff, OYOY og Bloomingville. Med en spritny knage eller knagerække får du lysten til at hænge jakken, frakken eller tasken op, og dermed kan du skabe orden i tingene derhjemme. Giv din bolig et touch af det moderne præg med disse udvalg af knager og knagerækker. Scrol ned og se find dit næste køb her hos dubuy.dk!

 
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Find en sød knage eller knagerække til de supersøde børn

Når det gælder børn, er det vigtigt at skabe trygge rammer. Dette starter allerede i detaljerne, så hvorfor ikke investere i en sød knage eller knagerække til dit barn, så dit barn altid har lyst til at hænge jakken op. En sød knage eller knagerække passer også helt perfekt til børneværelset, og er især ideelt til de mindste. Du kan derudover også finde et stort udvalg af børneknager, som er super effektive og fashionable at have hængende. Et mærke som er uundgåeligt når man snakker knager og knagerækker til specielt børn er det fænomenale brand Bloomingville. Det er virkelig en mærkevarerproducent som er kommet for at hitte. Bloomingvilles udvalg af knager og knagerækker passer til ethvert hjem, og det har derudover et fantastisk præg af modernitet. Bare ved at køre musen op kan du se Bloomingvilles interessante udvalg, og deres skønne priser som rækker ud til enhver pengepung.

Knagerne og knagerækkerne er et must i den moderne bolig

Vi kan ikke komme udenom at vi alle gerne vil have den superfede luksuøse moderne bolig. Med kun en knage eller knagerække er du godt på vej. Selvom du ikke tænker over at knagen er der, så gør jakkerne som er placeret der i den grad det. Om det så er jakkerne, frakkerne eller taskerne som hænger på knagen eller iknagerækken, fremhæver det smukke brand og materialet som det er lavet af. Du kan derfor ikke komme udover en investering i en knage eller knagerække, og en oplagt mulighed for at slippe billigt og med en høj kvalitet kan gøres hos os.

Gør hverdagen sjovere med en lækker knage eller knagerække!

Virker værelset lidt kedeligt eller trist, behøver der ikke at ske den helt stor omrokering. Du kan blot tage et kig på vores udvalg af knager og knagerækker, for herimellem kan du ikke undgå at lægge mærke til det sjove design, der præger flere af varerne. En sjov knage eller knagerække kan hæve humøret på en regnvejrsdag, eller tiltrække dine gæsters opmærksomhed og give jer et godt grin. Se f.eks. den humoristiske Knage (frø) fra Present Time. Her kommer du ikke udenom at trække lidt på smilebåndet, og den vil i den grad tiltrække dine børns opmærksomhed, så de husker at hænge jakken op. Børn lærer fra deres forældre som er deres rolle modeller. Derfor kunne det jo også, nu hvor du er i gang, være smart at få anskaffet dig en knage & knagerække til soveværelset. Det luksuøse er at du kan matche på kryds af tværs af mærker, farver og former. Det er nemlig kun dig selv der sætter grænser for fantasien. 

Til dig som er lidt anderledes og fashion mindet kan vi også finde knager og knagerækker til!

En anden knage der trækker øjne til sig, er den anderledes Crazy Head (Lilla), der også findes i fem andre farver. Montér en masse crazy sjov og spas i entreen, og se hvordan de giver et ellers kedeligt rum liv og glæde. Du kan designe en helt unik væg! Har du virkelig rod i sagerne, kan du finde en ven i form af Buddy Knagerne (farver) fra Umbra. De små dekorative mænd ser ud som om de kravler op ad din væg, mens de holder behjælpeligt fast i dine ting og sager. Husk der er prisgaranti på vores knager og knagerækker til børn, så få da lige kigget på vores tilbud. - God fornøjelse herfra dubuy.dk.