'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Gyngeheste

Er dit barn også kommet i den alder hvor gyngehesten er på mode? For så vil disse bud som indeholder fine, søde og fede gyngeheste være noget for ethvert barn. De er fænomenale og skiller sig i den grad ud for deres udseende. De er gennem årene blevet en meget populær trend blandt børn. De er ikke til at få nok af, og de kan findes i forskellige varianter og dyr såsom; giraf og skildpadde. Men de kan også fås i den traditionelle hestefigur. De kan findes i forskellige farver og former, og kan være legetøjet som gør en forskel for legen på alle børneværelser. Gyngehesten er værd at få fingrene i, da den er lavet med elegance. Det er også et legetøj der aldrig bliver kedeligt med tiden. Her hos dubuy får du prisgaranti, kvalitet og hurtig levering. Vi håber udelukkende på glade kunder, så du er mere end velkommen til at kigge rundt i vores fashionable udvalg. 

 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Gyngehestens historie

Gyngehesten er kendt som et legeredskab i en hesteform eller i andre dyret former. Den giver barnet glæden til at vugge frem og tilbage, og med gyngehesten formår du oftest at frembringe et bredt smil på læben. De ældste bevarede europæiske gyngeheste er faktisk fra 1600-tallet. I starten var det kun hos de adelige de var bredte, men op gennem 1800-tallet vandt de også indpas i de borgerlige kredse. I 1900-tallet blev gyngehesten et meget almindeligt legetøj, som så i dag er ved at vinde sin plads hos mange børn. Det er der selvfølgelig også en grund til, fordi gyngehesten er i stigende grad blevet mere attraktiv, stilfuld, og ikke mindst et super godt legeredskab for børn, da de med deres udseende sætter fantasiverdenen i gang hos de yngre.

Gyngehesten gør en kæmpe forskel for legen

Gyngehesten frembringer glæde. Børn elsker dyr, og det at slippe deres fantasi løs er en favorit blandt yngre, og derfor er gyngehesten det oplagte til denne situation. Noget vi vægter højt, er også indretningseffekten i huset. Med en gyngehest kan du få nye nuancer og kontraster som kan være med til at oplyse boligen. Gyngehestene herfra sikre god stemning, og kan være med til at fantasien bliver sluppet løs. Med en gyngehest fra dubuy sætter du dit hjem i spil med nye former og figurer.

Få gyngeheste fra populære mærker og til en god kvalitet

Du kan finde en masse mærkevarer som blandt andet gyngeheste fra present time. Her kan du finde pæne gyngeheste i forskellige farver og former. Her hos dubuy prøver vi at få de nyeste trends i hus så din indretning kan være så moderne som muligt. Hvis du er mere til det traditionelle og simple finder du også det herfra dubuy. Noget af det vigtigste for os, er at der er til enhver smag her hos os. Vi prøver altid at sælge produkter hvor kvaliteten er i topklasse.

Gyngeheste og øvrige legetøjsredskaber til børneværelset

Det er ikke kun smukke gyngeheste vi kan tilbyde, men vi er også kendt for at give det sidste pift til boligen. Går din søn eller datter også og mangler et betydningsfuldt lille legetøj, så er du bestemt gået rigtigt. Børneværelset går altid og mangler et eller andet, og derfor har vi også legetøj som dukker og bamser, gåbiler, og kategorien, dekoration, kan også være med til at indretningen af både huset men bestemt også børneværelset, bliver unikt. Det gode ved vores produkter er at du kan finde det til enhver aldersgruppe og til begge køn. Hvis du ønsker nye legetøj, så er det bare om at klikke rundt på vores hjemmeside og finde lige netop det der kan give dig det sidste touch til hjemmet.