UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Dukkesengetøj

Yndigt dukkesengetøj til bamsen eller yndlingsdukken. Barnets dukker og bamser fortjener at sove dejligt og behageligt – ligesom barnet! Her finder du et stort udvalg af flot kvalitetssengetøj, som dit barn vil elske. Smallstuffs dukkesengetøj passer perfekt til deres dukkesenge, som du også finder her på siden. Hvad enten dit barn elsker dyr, kager, flotte mønstre eller bare en masse farver, har vi det rette sæt med sengetøj, dyne og pude til dig. Der er naturligvis prisgaranti på alle produkter på Dubuy.dk. Ikke nok med at du kan få sengetøj til dit barns dukker. Du kan også få hæklede tæpper i massevis af farver og kreative mønstre. Vi har masser af mærker, så der er nok at vælge imellem. Vi har blandt andet Sebra, Oyoy og Smallstuff. Ønsker dit barn noget tykt sengetøj, eller bare noget tyndt let noget, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Alt i alt har vi bare det meste, så både dit barn, og dit barns dukke, bliver rigtig glade for det. Dit barn kommer også til at sove trygt, ved at vide, at deres dukker sover godt.

 
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Sengetøj i mange farver til barnets dukker

Bemærk især det sengetøj, der er fremstillet i 100 % økologisk bomuld. Smukt og fint dukkesengetøj i flotte farver er ideelt, så dukken eller bamsen kan blive puttet i det samme sengetøj som barnet. Børnesengetøj der matcher dukkesengetøjet er også at finde her på siden til den bedste pris. Det er syet i lækkert blødt bomuld og kan vaskes ved 40 grader.

Giv dukken et luksusliv

Dit barn har brug for at vide, at dets dukker og bamser, sover trygt og godt. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe med, her på Dubuy.dk. Vi har sengetøj til dukker og bamser, i alverdens farver og mønstre. På den måde, har vi noget som passer netop til dit barn, og dets dukker. Om det er biller, eller rosa elefanter, så har vi det her. Og selvfølgelig har vi også dukkesenge så dukken ikke skal ligge på gulvet og sove. Dukkesengene findes også i mange farver og former. Så kan dit barn finde en, som passer til deres dukke, og som kan stå lige ved siden af deres egen seng. Er dit barn ude at gå tur med sin dukke, passer dukkesengetøjet selvfølgelig også nede i vores dukkevogne.

Få noget til dukkesengetøjet

Her hos Dubuy.dk har vi også dukker og bamser, hvis dit barn endnu ikke selv har nogle. Der har vi selvfølgelig også et stort udvalg. Du kan få både slanger, hæklede dukker, pandaer, plysdyr og trækelefanter. Ligesom sengetøjet, kan dit barn også finde noget, som passer præcis til deres behov. Du kan selvfølgelig også købe tøj til dine dukker og bamser. Dukken vil blive så fin, i en hæklet kjole.

Ikke nok med at vi har bamser og dukker. Vi har selvfølgelig også dukkevogne, så dit barn kan tage sin bamse med ud på tur. Den fås selvfølgelig også i mange farver, og former. Så kan dit barn allerede nu, begynde at øve sig i, at tage ud at handle. Og så er der jo også lidt ekstra plads til varerne.

Dukken skal jo også have en seng at sove i. Og selvfølgelig kan vi hjælpe med det, her på Dubuy.dk. Vi har dukkesenge i alverdens farver og former. Vil dit barn have en simpel firkantet dukkeseng? Intet problem. Den kan fås i både sort og lyserød. Skal det være en mere rund kreativ seng, har vi også det. Den kan fås I lyserød, sort, rosa og hvid. Vil dit barn gerne have, at deres dukker skal være ekstra sikker, kan den også fås med en låge, så dukken ikke falder ud. Og vi har jo selvfølgelig også en madras til sengen.

Som sagt, kan dit barn få sengetøj som matcher med deres dukkesengetøj. Hvilket barn vil ikke også blive glad for at ligge i sengetøj, som passer sammen med deres ynglings-dukkes? Så kan barnet jo også vurdere, om det er godt nok.