OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr249
    kr6995
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Bogkasser

Utrolig flotte og dekorative bogkasser fra Sebra. Når børneværelset skal indrettes, så er det altid vigtigt med masser af opbevaringsplads. Nu om dage er moderne indretning mindst lige så vigtigt på børneværelset, som i resten af huset. Sebra har derfor lavet nogle skønne løsninger i form af bogkasser til opbevaring. Disse bogkasser er ikke kun til bøger, de kan bruges til opbevaring til lige hvad du ønsker om det er dukker, fotos eller andet dekorativt. 

Bogkasser

Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Bogkasser i mange former til mange formål

Bogkasserne findes i mange flotte farver. Er der ønske om bogkasser i klassiske farver, så er bogkasser (grå) fra Sebra det helt rigtige valg. Disse bogkasser leveres med samlet 4 kasser i 3 forskellige grå farver. De er med afrundede hjørner og måler 50x30 cm. og falder derefter med 5 cm. pr. hylde. Dybden er 20 cm. Disse bogkasser kan opsættes efter eget ønske og behov og når først disse er hængt eller sat op på rette sted, så er det tid til at indrette og dekorere.

Et andet alternativ er bogkasse med 3 rum (pastel blå) som er en bogkasse med 3 kvadratiske faste rum. Bogkassen er lavet af paulownia træ og måler L75xH25xD22 cm. Der er flere muligheder med denne bogkasse, som både kan stå eller hænge på væggen lodret eller vandret. Der er skjulte beslag indfræset i træet. Et utroligt smukt møbel, som leveres i flere skønne farver.

Her hos dubuy.dk finder du alle de populære og smarte bogkasser på markedet, som både kan hænge hver for sig og stables til en reol. Bogkasserne her, er til dig der ønsker at give dit barn det bedste og som ikke vil gå på kompromis med indretning og design.