UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr249
    kr2699
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Bogkasser

Utrolig flotte og dekorative bogkasser fra Sebra, Bloomingville og We Do wood. Disse mærkedesigns er bare blandt få af dem vi forhandler nedenfor på DuBuy.dk. Hvis dit barn er rigtig glad for bøger og I mangler en bogkasse, hvad end om det er til ophængning eller bare et objekt som skal pynte i et hjørne, så er DuBuy.dk det bedste sted at få fat på sådan en sag. Når børneværelset skal indrettes, så er det altid vigtigt med masser af opbevaringsplads. Hvis du er lidt kræsen, og du vil måske gerne have noget enestående, så er du bestemt kommet til det rette sted. Nu om dage er moderne indretning mindst lige så vigtigt på børneværelset, som i resten af huset. Mærkevarerproducenterne nedenfor har derfor lavet nogle skønne løsninger i form af bogkasser til opbevaring. Vi har samlet de nyeste tilkommende trends og kollektioner til dig, så kan du altid være med på nutidens boligindretning. Disse bogkasser er ikke kun til bøger, de kan bruges til opbevaring til lige hvad du ønsker om det er dukker, fotos eller andet dekorativt. Som en reminder kan du huske på at vi har prisgaranti på alle vores varer herpå DuBuy.dk - Hold dig derfor aldrig tilbage i vores udvalg!

 
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Bogkasser i mange former til mange forskellige formål

Er dit barn lige begyndt i skole, og tikker bøgerne, en efter en, ned i skoletasken og hjem i boligen? For så har vi en god løsning til dig. Ingen af os ønsker en rodet bolig. Derfor har vi spækket et hav af tilbud af de smukke og yndige bogkasser til dig. Bogkasserne findes i mange flotte farver. Er der ønske om en pæn og effektiv måde at holde bøger på plads på, så kan det være en god ide at tjekke boghylder og bogstøtter som er blandt en af vores mange udvalg herpå hjemmesiden.

Bogkassen til holde styr på den moderne bolig

Vi kender vel alle det med at rode her og der, og det er altid nemmere bare at gemme dem ned i kasser. Det samme kan du gøre med de lærerige bøger. Vi har nemlig bogkasser i forskellige farver, former og størrelser. Derudover kan vi tilbyde en høj kvalitet og en lav pris. Her hos dubuy.dk finder du alle de populære og smarte bogkasser på markedet, som både kan hænge hver for sig og stables til en reol. Bogkasserne her, er til dig der ønsker at give dit barn det bedste af det bedste, og som ikke vil gå på kompromis med indretning og design. Udover bogkasser til at holde styr på bøgerne kan du ovenikøbet få affaldsspande. Hermed er der ingen anden mulighed for at dit barn bliver opdraget ordentlig i forhold til at smide skraldet ud i en skraldespand. Du kan få investeret i en affaldsspand til køkkenet, kontoret eller på børneværelset herpå DuBuy.dk.

Find de perfekte indretningselementer som kan matche bogkasserne

Hvis du ikke kan få nok af vores tilbud, så er det godt vi forhandler med tonsvis af produkter herpå DuBuy.dk. Hvis du ønsker at skabe farvekonstraster med din bogkasse så kan du med garanti kombinerer den med opbevaringsbokse, som vi har et stort udvalg af. Hvis du ønsker endnu mere orden i dine sager, er du mere end velkommen til at tjekke vores tilbud af magasinholdere ud. Her kan der være plads til bøger, aviser, notater, papir og selvfølgelig dine yndlings magasiner. Det dejlige og skønne ved vores udvalg er, at du altid kan finde indretningselementer til den fancy og vilde bolig men også til det simple og fine hjem.

En bogkasse skader aldrig den fænomenale boligindretning

En bogkasse kan være et element for at holde indretning fin og boligen ren. Derudover kan de ekstraordinære bogkasser også være et samleobjekt for at holde styr på alt rodet, her inkluderet er legetøj, bøger og andre genstande. Apropos det med orden og at holde styr på sine ting, så er jakker, frakker og tasker altid noget som kan hænges op på knager og knagerækker. Derfor har vi samlet et gigantisk udvalg til dig som vores kunde. Indenfor knager og knagerækker har vi samlet de flotteste kollektioner fra bl.a. Umbra, Hübsch, Smallstuff og OYOY.

Bogkasserernes unikke tilpasningsevne som er værd at få fat på!

Hvad end du er boligarkitekt eller designerelsker så har vi noget for dig. Hvis du allerede nu ved at bogkassen er i hus, så har vi et hav af andre tilbud til dig. Blandt dem kan du finde de aller største dekorationsområde her hos os. Dekoration er en stor del af den moderne indretning, og man kan aldrig få nok af at pynte og tilføje elementer til villaen. Det luksuøse ved bogkasserne og dekorationen herfra er, at du kan få en fed kombination ved at matche på kryds og tværs af farver, former og mærker. Her hos os er det svært ikke at finde noget til enhver smag. Vi sikre nemlig et udvalg hvor alle kan få lov at shoppe løs. Glem ikke at vi har prisgaranti på alle vores produkter af ting til det moderne hjem herpå DuBuy.dk!