UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr19
    kr1079
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Bobles tumledyr

Børn elsker at tumle og hvorfor ikke lade dem gøre det - med stil? Bobles populære tumledyr som f.eks. deres buede elefant og deres trappelignende bobles krokodiller, er ganske enkelt geniale til at styrke dit barns motoriske udvikling. Uanset alder vil barnet være tiltrukket og fascineret af de skægge og bløde dyr. Det er ganske enkelt et must-have i ethvert børneværelset og til alle børn. Foruden de motorisk gavnlige fordele ved Bobles tumledyr, så er der naturligvis også tale om et sjovt stykke legetøjsmøbel, som børn både kan nyde alene samt i selskab med kammerater. Bobles tumledyr er fremstillet i gode og solide materialer, og har en ganske lang levetid. Se udvalget af Bobles tumledyr herunder. Ikke nok med det, kan du finde Bobles tumledyr såsom; ælling, hest, myresluger, fisk, og den traditionelle elefant findes også i forskellige farver. Du kan også finde andre former som; lækre donuts, tulmebogstaver, muslinger, tumlesten med meget mere. Bobles tumledyr kan både indrettes enkeltstående, men de bliver nemt også til flotte samleobjekter. Sammensæt din datters eller søns navn ud af de fine tumlebugstaver og barnets alder. De passer perfekt til indretningen af børneværelset, og du skaber bestemt personlighed og livsglæde ved at have Bobles tumledyr eller Bobles ting stående. Vi har et enormt bredt udvalg af de smukke Bobles figurerer i forskellige former og farver. De fortjener i den grad et kig værd! Og derudover er de produceret i en topklasses kvalitets som ingen kan modstå. Som en reminder skal du huske på at der er prisgaranti på alle vores produkter. 

 
Sorter stigende

   

17 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

17 vare(r)

Mærket Bobles kendes for produkter til lege glade børn - især tumledyrene

Bobles er et mærke som faktisk er forholdsvis nyt på handelsmarkedet. Det aller første tumlemøbel fra Bobles så man i dagens lys tilbage i det moderne 2006. Du som mor kan måske genkende det med at være på barsel med sit første barn. Her savnede du måske også lidt møbler til din nyfødte, som måske kan appellere til leg og bevægelse. For sådan startede Bolette, som er opfinderen af det danske design Bobles, hvor hun sammen med søsteren, Louise Blædel, designede en serie af smukke møbler. Deres udgangspunkt var at børn ville have lyst til at lege med deres varer, og hvor forældrene også gerne ville have dem stående i stuen eller på børneværelset. Siden 2006 er Bobles i stigende grad blevet et mere og mere populært mærke at få fat på. Bobles er også kendt for at få international anerkendelse og har faktisk gennem sin karrierer fået flere designpriser for deres kreative og farverige tumlemøbler. De motiverer med deres anderledes look de yngre. Mærket bobles er specielt blevet kendte for deres blændende tumledyr.

Bobles tumledyr - Legetøj som frembringer et smil på læben

Tumledyr fra bobles er kendt for deres kreative, opfindsomme og fænomenale look, og de er altid med på den moderne trend. Når du får fat på produkter fra Bobles tumledyr, så er det med kvalitet og tilpasningsevne. Bobles er en super kendt mærkevarer producent indenfor tumledyr, tulmebogstaver og andre figurer og former. De er blevet en populær varer især blandt de yngre børn. De sætter fantasien i gang hos børnene, og børnene leger nu i en fantasiverden. De findes i forskellige størrelser, farver, former, og giver med deres exceptionelle udseende kontrast til ethvert hus. Bobles er et mærke som også kan være med til opbyggelsen af læring og motion. Her er tumletal og motorikringe gode tilbud.

De kendte tumleelefanter fra Bobles

Et legetøj som altid kan få børnene op ad stolen, er den populære tumleelefant. Den er med sikkerhed et must-have i en lege glad familie. Du kan finde tumleelefanter i forskellige udgaver hvor; Bobles-medium-elefant (multi-pink) og Bobles-medium-elefant (blå-marmor) findes heriblandt. Tumleelefanter er unikke og pæne på hver deres finurlige måde. Du kan både finde tumleelefanter for piger og for drenge. Bobles tumbleelefanter findes i forskellige farver og mønstre, og dig og dit barn kan være sammen om at få inviteret sådan en hjem på dubuy.dk.

Andre attraktive dyr kan også findes fra Bobles tumledyr kollektionerne

Du kan ikke udelukkende kun finde elefanter, men tumledyr som; fisk, kylling, pindsvin, løve, myresluger, og orm med meget mere findes faktisk også i forskellige farver og former til enhver slags leg. Med Bobles dyr kan du skabe et dyrunivers med plads til en masse sjov og spas. Elsker dit barn også at være i legelande og zoologisk haver? For så kan du med udsmykning fra Bobles skabe trygge rammer og et vidunderligt mini land af Bobles tumble dyr. Du kan for eksempel få indsamlet barnets yndlingsdyr og tumlemåtter samt tumlesten som tilbehør. Man får aldrig nok af Bobles tumledyr, og det er også en god grund til at være med på legen sammen med din elskede datter eller søn.

Tag legekammeraten med på eventyr med Bobles tumledyr

Er dit barn glad for at lege hele tiden og elsker hun eller han også at få besøg af andre små? Så er der da intet der skal stå i vejen. Nej, for med Bobles tumledyrene og genstandene er alle velkommende. Der er plads til en god leg som aldrig må have lov at ende. Hver dag er et eventyr med Bobles tumledyr og dit barn skal selvfølgelig tages med. Tag derfor legekammeraten med hjem og skab en hyggelig stemning med Bobles tumledyr. Ingen andre end dig skal sætte en stopper for fantasien. Se de fine udvalg som vi har samlet lige herover. Vi prøver altid at få de nyeste kollektioner hjem i hus. 

Andet legetøj der er værd at sætte kløerne i - Udover de henrivende Tumledyr

Nu du er i gang med indretningen af boligen, kan du da lige tage et kig forbi kategorierne; byggeklodser og bobles bilen. De kan med sikkerhed vinde plads til alle slags typer af lege glade mennesker. Herfra DuBuy.dk prøver vi altid at skabe de bedste rammer for dig og din familie, og hvis der er noget du går og mangler, så er der med sikkerhed det sidste touch til dit hjem her hos os. Det er bare om at kigge dig rundt i vores enorme udvalg, og hvis du er heldig, kan du finde det sidste objekt som du måske går og mangler. Du er derfor mere end velkommen til at kigge dig rundt på vores hjemmeside herpå DuBuy.dk