Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Børn

I dagens Danmark er det næsten ligeså vigtigt at børneværelset bliver indrettet pænt som det er i resten af huset. Derfor har vi hos dubuy sørget for et stort udvalg af stilfulde og samtidigt funktionelle produkter, der er noget for enhver smag og du kan helt sikkert finde et produkt som passer til din stil og dit hjem. Alle dubuy’s produkter er af super kvalitet og holder derfor længe. Det gør vores børne udstyr til et must-have i ethvert hjem. 

Børn

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 770

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 770

Bobles tumledyr

Børn elsker at tumle men det er vigtigt at de ikke kommer til skade, derfor har dubuy over 200 forskellige tumledyr fra bobles så du med garanti kan finde noget som barnet syntes er sjovt og som ser stilfuldt ud. Bobles tumledyr er en af vores mest populære kategorier indenfor børn i dubuy’s sortiment, og du kan se hele det store udvalg her. Næsten alle tumledyr fra bobles er lavet af EVA-skum som er et slidstærkt materiale med mange gode evner. Det er vandafvisende, ridser ikke, er lidt blødt så barnet ikke slår sig og indeholder ikke de hormonforstyrrende ftalater. Et eksempel på de stilfulde og praktiske tumledyr er den meget populære elefant som du kan se her. Denne elefant er igen lavet af det mirakuløse EVA-skum og fås i alle regnbues farver. Det gør den optimal som både pyntegenstand og legetøj i børneværelset.

Find fine dukkevogne til børneværelset

Elsker dit barn sin dukke eller bamse? Eller måske vil du gerne have et pænt møbel på børneværelset. Uanset hvad så er dukkevogne altid en god tilføjelse til børneværelset. Hos dubuy har vi flere forskellige dukkevogne, som kan ses her. De fås både i solidt træ, i håndlavet naturflet og i mange forskellige farver. Dermed sikrer du dig at du kan få noget der passer til dig og dit barn. Med mange dukkevogne, som den her fra Smallstuff, følger der en madras med, så dukken eller bamsen kan ligge behageligt i sin lille dukkevogn. Udover det kan det være smart at købe sengetøj og tæpper fra det samme mærke så man får noget der passer rigtigt godt sammen. Udover det passer dukkevognen også godt ind i en serie af dukke tilbehør som smallstuff har lavet. Ved at købe det hele samlet garanterer du at barnet kan komme i gang med at lege med det samme og at det hele ser super godt ud sammen.

Fine og praktiske pusleborde samt ble holdere

Et behageligt puslebord er alpha og omega for en baby, samtidigt er det også vigtigt at der er masser af opbevaringsplads til både bleer, creme og så videre og imens puslebordet udfylder alle disse krav skal den se pæn og stilfuld ud. Derfor er det svært at finde det perfekte bord til dig men heldigvis prøver vi hos dubuy at gøre det nemmere for dig når du skal vælge. Vi har nemlig mange forskellige farver, former og typer af pusleborde og du kan se dem alle her. Vi har de transportable pusleborde, som står på gulvet så du kan rykke rundt på møblerne i børneværelset når du vil, vi har også de mere permanente pusleborde som hænger på væggen men derfor ikke tager så meget plads. Et eksempel på et væghængende puslebord er dette fra Nathi. Denne er lavet af formpresset lyst bøgetræ og kan foldes op så den ikke fylder meget når den ikke bruges. Den kommer med et vaskbart pusleunderlag inkluderet og har masser af opbevaringsplads. Hvis dette ikke er nok følger der også en ble holder sammen med som er lavet af samme farve bøg.