KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr19
    kr139
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Wallstickers

Trænger du til lidt spræl på dine vægge? Så er wallstickers måske noget for dig? Med en wallsticker kan du tilføre nyt liv til et måske lidt kedeligt eller anonymt rum – helt uden at skulle ty til drastiske midler som afdækningspap, maling og daglange renoveringsprojekter. Wallstickers er klar til brug, lige når de kommer ud ad pakken – du skal bare klæbe dem op, hvor du kunne tænke dig noget fint at kigge på – i stuen, køkkenet, børneværelset. Eller måske på badeværelset. Her på siden finder du et hav af wallstickers i alverdens farver, former og designs, og der er noget for både børn og voksne. Med wallstickers har du mulighed for nemt og hurtigt at gøre dit hjem meget mere personligt, og så fungerer de også perfekt som gaveidéer. Se alle varerne i boliginteriør kategorien

 
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Wallstickers til alle hjem

Wallstickers er i løbet af de seneste år blevet rigtig populære, specielt grundet de flotte designs og illustrationer man kan finde, og fordi det er en nem og hurtig måde at give liv til et hvilket som helst rum på. De blev først rigtig eftertragtede i Danmark i 2007, men siden da er efterspørgslen kun blevet større. I dag kan man finde tusindvis af forskellige slags wallstickers, lige fra simple tekster til farverige billeder og figurer.

Her på siden tilbyder vi et udvalg af lige netop disse wallstickers, og vi har sørget for at udvalget er så bredt som muligt, så der er noget for alle. Det er nemlig en helt perfekt måde at dekorere en væg på.

Selvom det ligger i navnet, at man typisk klister wallstickers op på vægge, så gør det folie, som mange af dem er fremstillet af, det muligt at hænge dem op på en hvilken som helst overflade. Hvad end det er en dør, et skab i køkkenet eller postkassen, så er alle muligheder åbne.

Stort udvalg af wallstickers

Som sagt har vi lagt meget vægt på, at man her på siden kan finde en wallsticker der passer til ens egen personlige stil. Vores udvalg byder bl.a. på WALLSTICKER TRÆ M/6 KROGE. Denne søde wallsticker er utrolig simpel, og er samtidig den perfekte tilføjelse til entréen eller baggangen. For med denne fine wallsticker følger nemlig 6 knager, der gør det muligt at lave en sjov og dekorativ knagerække. Træet måler 178 cm i højden, og knagerne stikker 4-5 cm ud fra væggen. Den kunne evt. være en sød idé til en børnefamilie, men kan sagtens bruges i et hvilket som helst hjem.

En anden simpel og super sød wallsticker er BLOOMINGVILLE WALLSTICKER (SORT). Denne wallsticker fra Bloomingville måler 27 x 40 cm, og har den meget enkle og søde tekst: ”Wake up and be awesome”. En idé ville være at hænge den i soveværelset, køkkenet eller på badeværelset, så det er noget af det første man ser om morgenen. På den måde får man en god og motiverende start på dagen. Teksten er sort og er trygt på en hvid baggrund, og det minimalistiske udseende gør, at den matcher enhver boligstil.

Er man eventuelt til noget mere farverigt, så har vi også noget for dig. En idé ville fx være WALLSTICKER (VILLAGE PIGE). Dette wallsticker sæt består af en masse flotte motiver af huse, mennesker, træer osv., og er perfekt til at skabe et sjovt og spændende univers på pigeværelset. På den måde kan dit barn selv være med til at bestemme, hvor og hvordan de skal sættes op, og det er en nem måde at dekorere væggene på, uden at ødelægge dem. Sættet består af i alt 23 klistermærker, som man kan sammensætte på mange forskellige måder.

Husk der er prisgaranti, når du handler her på siden!