0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Vaser

Smukke blomster, grønne planter eller bare lidt ekstra pynt til vindueskarmen. Vaser har mange funktioner og heldigvis også mange forskellige designs. Her på siden finder du vaser i alskens materialer og former. Lige fra klassiske keramiske vaser, til de lidt mere atypiske metalvaser. Tag evt. et kig blandt vores populære vaser fra Hübsch her.
Se alle varerne i bolig interiør katetorien her

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 579

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 579

Under det store sortiment af vaser finder du velkendte danske brands som Kähler, Ferm Living, Normann Copenhagen og Zone - lige såvel som mange andre.

Smukke og tidsløse vaser

Er du til den klassiske indretning, vil du finde samtlige sæt fra den populære Hammershøi serie fra Kähler. Blandt andet er der de fine miniaturevaser med tre små vaser i farverne antracit, blomme og rosa. Alle farver, der går super godt til den skandinaviske indretning. Udover de klassiske Hammershøi vaser, finder du blandt det store sortiment også de populære Omaggio vaser fra samme brand. Omaggiovaserne er kendt for det enkle men eksklusive design - og her på siden kan du finde vaserne i en lang række design hvad end du er til farve, sort/hvid, store eller små.

Vaser med personligt præg

Vores store sortiment byder også på lidt mere atypiske vaser blandt andet denne House Doctor Vase m. 5 glas, ligesom den unikke Vase, White, Porcelain fra Bloomingville, vil være et friskt pust. Og kan du bare ikke få nok af de unikke vaser så vil denne Bouqet Vase fra Philippi Design med garanti også være noget for dig.

 

Den populære Swing Vase

Blandt det store sortiment finder du også de klassiske, smukke og populære Swing vaser fra Normann Copenhagen. Denne vase skiller sig ud i mængden, fordi hver og en er mundblæst, hvilket giver dem deres helt egen unikke form. Swing vaserne kommer i et hav af farver, og kan med fordel mixes i forskellige størrelser og farver. For eksempel vil denne elegante sorte Swing Vase, fryde hjemmet i et mix med den røde Swing Vase, der larmer lidt mere.

 

 

Løbet tør for plads

Har du fine grønne planter, men er løbet tør for plads på bordet eller vindueskarmen? - Så fortvivl ej. Ferm Living har nemlig lavet den fineste Plant Box, der er udført i minimalistiske farver, så dine planter kommer i fokus. Den elegante Plant box er perfekt til de større planter, og giver dit hjem en rolig og dejlig atmosfære. Ferm Livings Plant box kommer i farverne sort og grå.