'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr135
    kr289
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Vandkander

Går du og mangler en god og rummelig vandkande som skal være smart på samme tid? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Dubuy.dk finder du et stort udvalg af vandkander med gode design til både indendørs og udendørs brug. Forny let din vandkande og få den leveret hurtigt til døren. Vandkanderne fås i flere størrelser og farver, så hvad enten du ønsker at vande planterne med en designervandkande eller en af plastik, kan du finde den her! Her er der nemlig prisgaranti på alle varer. Ud over prisgaranti, og hurtig levering, har vi også en masse mærker og kreative designs. Så hvis du har brug for en stabil, moderne og unik vandkande, har vi selvfølgelig det lige her på Dubuy. Ønsker du en sølv, mat sort, hvid, grå eller sort vandkande, så har vi det her til dig. Hvis du derimod er lidt mere til pangfarver, har vi også et stort udvalg af guld, grønne eller blå vandkander. Vi har simpelthen alt. Så hvis du vil udskifte din gamle rustne kedelige vandkande, kan du gøre det hurtigt og enkelt, lige her på siden. Rul ned for at se vores brede udvalg af vandkander. Se alle varer i boliginteriør kategorien

 
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Højkvalitets vandkander i alverdens størrelser, materialer og farver

Leder du efter en vandkande i høj kvalitet, er du havnet på det rette sted. Dubuy kan forsyne dig med vandkander af zink og andre holdbare materialer, så det er let at finde din favorit. En udendørs kande kan være praktisk med spreder, og se bare den smarte udendørs vandkande fra Born in Sweden. Denne vandkande er bygget ret genialt, så du både har mulighed for at vande med spreder, men blot kan dreje kanden 180 grader hvis du ønsker at hælde med én tud. Nogle gange er det nemlig lettere blot at have en vandkande med én udgangsmulighed. Hvis du er mere til det simple, kan du kigge under mærket Ib Laursen. Med disse vandkander er det let af være omhyggelig med planterne, og den egner sig både til udendørs- og indendørs brug. Den klassiske vandkande er også meget populær, og se bare den eksklusive vandkande 3L i rustfrit stål fra Blomus. Med denne kande hersker der ingen tvivl om, at du har fået fat i allerbedste kvalitet - vandkander laves simpelthen ikke bedre. Derudover er kanden utrolig flot og enkel, hvilket også giver den et elegant præg.

Vandkander til både indendørs og udendørs brug

Her på Dubuy.dk har vi mange forskellige mærker og typer af vandkander, så du finder helt sikkert noget som passer til netop din stil. Vi har blandt andet mærker som Hübsch, Oyoy, Normann Copenhagen og House doctor. De er alle vidt forskellige brands med hver deres præg og det gør lige netop deres farver og designs enestående. Ud over vandkander, kan vi også tilbyde blomstervandkander fra Bloomingville. Har du så et stort blomsterbed, kan du jo bruge de to forskellige slags blomstervandkander. Til indendørs brug, har vi vandkander fra Eva Solo, Bloomingville og mange flere. De findes også i mange forskellige former, størrelser og farver. På den måde, er du sikret i at finde en vandkande som passer præcis til dig. Vi går nemlig efter at der skal være til enhver smag.

Det er vigtigt at have en brugbar vandkande

De seneste år har vi haft nogle meget varme somre her i lille Danmark. Så derfor er det meget vigtig at vi får vandet vores blomster, så de kan blive ved med at blomstre år efter år. Det er endnu en god grund til, hvorfor du skal have investeret en vandkande. Med alle de forskellige mærker og designs er det svært at modstå et godt køb, og det gælder lige meget om det er til indendørs brug eller udendørs. Vi har nemlig næsten det hele her hos dubuy.dk. Til planterne indendørs kan en af plastikvandkanderne være lette, smarte og i den grad anvendelige. Til en vandkande udendørs som måske her og der skal vises frem er Eva Solo et godt bud, da de har også er designet smukke og iøjnefaldende. En bestemt model kunne være den fine vandkande med spids tud, der er ideel til små planter og til udendørs brug. Denne vandkande kan også fås i flere farver ligesom de andre vandkander vi sælger.