0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Vægure uden tal

Her på siden finder du vores udvalg af ure uden tal. Det vil altså sige at mange af disse ure er udsmykket med streger, prikker, ingenting, eller noget helt fjerde. De mange muligheder bygger blot på, at vi her på siden vil sikre os, at der er noget til enhver smag. Urene her er dog også forskellige i design og farve, så du også kan koordinere uret med din øvrige indretning. Ure uden tal er superpopulære, bl.a. fordi de er med til skabe en vis "klasse" i et hjem, og desuden ofte benyttes som dekorative elementer frem for blot at skulle kunne vise tiden. Se alle produkter i bolig interiør kategorien

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 153

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 153

Elegant ur med streger

Hvis du leder efter et ur med streger, er en af de mest populære og klart anbefalede Tone Vægur fra Leff Amsterdam. Dette ur helt nedtonet i mørke farver, hvilket giver det et mystisk men ikke mindst elegant skær, der vil se supergodt ud i alle hjem. Uret er meget stilfuldt og de neutrale, mørke farver vil bringe stil i hjemmet og hurtigt integreres ind i den øvrige indretning.

Smukt og enkelt ur

Tag et kig på det flotte Vægpanel Ur  fra Menu. Dette ur har hverken streger eller prikker, men den rutinerede kan nok alligevel godt udlede, hvad klokken er. Uret er af filt, og har visere af træ og aluminium, der giver den et smartere, og også mere rustik look. De forskellige visere sørger for, at uret ikke bliver kedeligt at se på, og det giver desuden uret en vis charme.

Gennemtænkte og smarte ure til hjemmet

En anden mulighed er Umbras flotte Ribbon Vægur. Dette vægur er unikt, og her er der tænkt helt anderledes end tal og streger. Uret viser dig nemlig hvad klokken er, ved hjælp af sit smarte design, for i stedet for tolv prikker eller streger, har uret tolv "bånd", der udgår fra urets midte. På den måde forbliver uret smukt og stilet, samtidig med at du aldrig er det mindste i tvivl om hvad klokken er.

Husk at der er prisgaranti, hvis du køber uret her på siden, og du kan være stensikker på en kvalitet af topkarakter!