0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Øvrige ure

I denne kategori findes, som navnet antyder, en række forskellige ure til hjemmet, som ikke altid hører til nogen specifik kategori. Ikke desto mindre er der tale om både spændende og brugbare ure, som alle har deres berettigelse. Hvis man er på udkig efter et usædvanligt og originalt ur, så er kategorien her eksempelvis ikke noget dårligt sted at kigge. Når man vælger nyt ur til hjemmet eller arbejdspladsen, er det naturligvis vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er heldigvis heller ikke tilfældet med urene herunder, som alle lever op til skrappe krav om kvalitet. Samtidigt er urene både spændende og unikke, og fås til ganske lave priser. Se alle produkterne i boliginteriør kategorien

 
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Masser af forskellige ure!

Her på siden finder du et hav af forskellige ure, for det er nemlig her du finder de helt unikke, sjove og anderledes ure, der ikke passer i andre kategorier!

Se f.eks. det smukke og vildt elegant Feathers Vægur fra Karlsson, der vil pynte hjemmet i allerhøjeste grad. Dette vægur har et spændende og anderledes design, men den formår stadig at opretholde en utrolig elegance, man sjældent har set mage til. 

Et andet ur, der bestemt også kan vises frem for gæsterne, er det flotte Golden Record Vægur, der ikke blot pynter på væggen, men giver et dybt indblik i nutidens definition af mode. Uret vil passe ind i de fleste hjem, og hvis denne version ikke lige er sagen, så findes uret selvfølgelig også i en platinumudgave. Så hvad med at vise din indre musikelsker frem og lade dette flotte ur pryde hjemmet?

Med et åbent sind, kan du også uden tvivl investere i det dekorative NY Skyline Vægur, der kan agere både billede og ur på samme tid! Hvis du mangler et ur der kan peppe stuen lidt op, så er det uden tvivl dette, der med sit brede og smukke design, vil kunne tiltrække ethvert sæt øjne og samtidig tjene et praktisk formål.

Kig du dig bare lidt omkring her på siden, og der er ingen grund til bekymring! Vi har prisgaranti, så hvis du finder et helt fantastisk ur, så lover vi dig, at du ikke finder det billigere andre steder - så det er bare om at komme i gang!

Tag eventuelt også et smut forbi vores andre kategorier, der tilsammen dækker over et kæmpe antal ure, hvor du uden tvivl vil kunne finde noget der passer til netop din smag og bolig. Med et kig rundt i kategorierne, er det også lidt lettere at finde hoved og hale i, hvilket ur du ønsker.