'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Vægure

Søger du gode tilbud på moderne vægure, fra alle de kendte brands? Så er du kommet til det rigtige sted. 
I vores kæmpe sortiment finder du masser af ure til væggen, eksempelvis fra populære Karlsson, Arne Jacobsen og House Nordic. 
Se udvalget af vægure med tal, eller uden tal - eller måske er du interesseret i de små, eller de store vægure

Moderne Vægure - Køb Billigt hos Dubuy.dk

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 38

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 38

Bredt udvalg af forskellige ure herfra dubuy.dk

Du kan finde en masse varianter af smukke og fine ure som kan pynte i huset. Det er bare om at gå i gang med at lede efter det der passer ind i din bolig. Du kan finde både store vægure, radiostyrede vægure, vægure med tal, børnevægure og alverdens andre ure. Det er således altid ganske nemt, at få styr på tiden, her på Dubuy.dk. Se vores store udvalg af forskellige ure i kategorien herunder, lige fra små alarm ure til store vægure.

Vores ures egenskaber er exceptionelle

Ure er til for at få styr på tiden, men vil du ikke også have at det skal være elegant og flot at have det stående? Det er nemlig det vores ure kan, nemlig skabe liv i rummet og en fornemmelse af hvad klokken er. Du kan finde ure i forskellige former, farver, nuancer og ikke mindst i forskellige varianter. Derudover kan du også finde ure med romertal og tidstypiske tal, men hvis ikke lige er til det, kan du også sagtens finde ure hvor der ingen tal er. Det er nemlig op til dig at vælge det der passer ind i din hverdag.

Urene herfra har, hvert og et, forskellige præg

Karlssons Big time (sort) er et elegant ur, uden tal. Uret er sort, og det er et perfekt match med alle farver, der er faktisk ikke en farve sort, ikke klinger godt sammen med. Uret er et godt billede på kreativ tænkning og dekorativ udsmykning. Uret er lavet i farven sort, og er utrolig dekorativ på en hvid væg. Så hvis du går og mangler et simpelt og fint ur, så er det købet værd. Brick Flip uret fra Leff Amsterdam er et yderst elegant ur. Uret er murstensformet og er et fikst redskab til at vise tiden i dit hjem. Uret kan stå og pynte på dit bord, eller hænge på væggen og se godt ud i de smukke omgivelser. Uret er fremstillet i rustfrit stål med kobberbelægning, og ruster derfor ikke. Flip uret måler B36×H15,7×D12,8 cm. Og den passer ind i langt de fleste rum. Et andet ur der skiller sig ud er flip uret med engelsk tekst, der flipper for hvert minut. Uret er aflangt og skal ligge eller hænge vandret, og vil se godt ud langt de fleste steder i dit hjem. Flip uret er sort med hvid tekst på. Teksten er på engelsk. Uret måler 80x16.

Det ekstraordinære Qlocktwo Classic ur

Et helt fjerde ur du bliver nødt til at tjekke ud af det innovative og elegante Qlocktwo Classic ur i sort stål fra Biegert&Funk. Qlocktwo viser tiden på en smuk og anderledes måde, der gør uret unik og speciel. Visning af tiden bliver med ord gjort til et statement på din væg udover det sædvanlige. Uret formår at præstere på den måde at, der med de klare og skarpe led lys giver dig tiden på ethvert tidspunkt på døgnet. Lyset dæmpes automatisk efter hvor meget lys der er i rummet, det fungerer med den indbyggede lyssensor. Med Flash setter appen kan du indstille tiden på din Qlocktwo Classic efter din IPhone - En nem måde at sætte tiden på. Denne Qlocktwo er udført i en smuk hvid træramme med en smuk sort magnetisk stålplade påmonteret. Anvend den som vægur eller bordure med de to enkle og gennemsigtige akryl klodser, der medfølger. Væguret måler 45x45x2 cm. Uret findes også i flere farver som: hvid, blå, guld og mange flere. Hvis du vil have et mere vildt og udfordrende ur, så er det helt klart også pengene værd.