'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr150
    kr349
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Udeliv

Hvis du har en altan, en terrasse, en have eller blot et lille frimærke med græs, hvor du kan nyde solens stråler, når varmen begynder at overtage fra den kolde vinter, så kender du til konceptet udeliv. Nogle mennesker bryder sig ikke synderligt om det, men langt de fleste holder utrolig meget af at komme udenfor og mærke solen, vinden, regnen og blæsten. Se alle varerne i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

DuBuy elsker udeliv

Her hos dubuy.dk elsker vi udeliv, men der behøver jo ikke gå totalt halm og træsko i den, bare fordi det drejer sig om naturen, vel? Derfor har vi samlet en lang række produkter, der kan bruges udendørs, og som hylder udelivet i al almindelighed – samtidig med, at de er smukt designede og har en høj brugs- og kvalitetsmæssig værdi.
 
De fleste, der har en have, holder af, at der er fugle i den. Og en sikker måde at lokke fugle til på, er ved at fodre dem. Fugle spiser gerne på et foderbræt, så vil du gerne have dem tæt på, kan du med fordel vælge et af vores flotte foderbrædder. Så har du også noget pænt at kigge på, når fuglene er ude og f(l)øjte. Bl.a. har Koziol designet et yderst smart ét, der endda passer naturligt ind med sin friske, grønne farve. Foderbrættet er en oval ring, med et rum i midten til foderet, som fuglene ikke kan træde ned i.  
 
Born In Sweden’s flotte Birdfeeder i gennemsigtig genbrugsplast, vil også være ideel, hvis du gerne vil kunne holde øje med fuglene til enhver tid. Eller hvad med et fuglehus? Ib Laursen har for eksempel designet et rigtig hyggeligt lille hus, der også har sin humoristiske del, da den skal forestille et bed & breakfast. Denne tilbydes i to forskellige modeller, som højhus  eller som lille hus med altan, og derudover kan du vælge mellem tre forskellige farver
 
Til dagdriveren eller livsnyderen har vi en lækker hængekøje  fra Overbeck & Friends, og til de lange sommeraftener har vi den flotte Pipe Hurricane fra Menu, der består af fire lysestager, der f.eks. kan sættes i et træ. 

Til de mere regnfulde dage har vi et udvalg af paraplyer og selvfølgelig en smart paraplyholder. I det hele taget har vi ting nok til at omfavne udelivet uanset vejret. Så kig dig omkring – og husk, at vi har prisgaranti på alle vores varer, der omhandler udeliv.