Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Termometre

Det er altid rart at kunne tage temperaturen på noget. Hvad enten det er det politiske klima, temperaturen udendørs, på culottestegen i ovnen, saunaovnen eller dit feberhede barn – et termometer er en nødvendighed i ethvert hjem.
 Det ved vi hos dubuy.dk, og derfor har vi samlet en lang række temometre med høj designmæssig værdi såvel som kvalitetsmærke. Se alle produkterne til indretningen
 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Stort udvalg af termometre

Du kan fx få et udendørs termometer fra Speedtsberg i form af en frø. Det sættes på vinduet med sugekopper, så du og dit barn kan se, om I skal finde flyverdragten frem, eller om I kan nøjes med den varme jakke, inden I går hjemmefra. Et andet let aflæseligt udendørstermometer er Eva Solos digitale, der med sin smarte lille størrelse er let at af- og påmontere, og desuden ikke fylder så meget, at den kommer til at se klodset ud. Du kan også få termometre til brug både uden- og indendørs, og hvad med et trådløst termometer til grillstegen? Vi har det hele her hos dubuy.dk – det er bare at vælge.
 
Er det vinen, du har behov for at få tempereret, kan vi også klare det. Vi har flere forskellige vintermometre, og et af dem er i selskab med en dekanteringsprop, så du er sikker på at kunne servere et tempereret og velskænket glas vin.
I øjeblikket kan du desuden spare 29 % på et elegant sæt fra Karlsson bestående af termometer, hygrometer og et vægur. Det er fremstillet i aluminium med sorte visere og vil klæde ethvert hjem.
 
Husk, at du får fragten gratis, hvis du bestiller varer – det være sig udendørs termometre, uden- og indendørs termometre eller noget helt tredje. Og så har vi prisgaranti på samtlige varer i vores sortiment.