UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Tavler

Er du på jagt efter rammer til billeder og/eller en tavle, der kan pifte et eller flere rum i dit hjem op, så er det her, det sker. Vi har samlet vores store udvalg af både rammer og tavler til dig her på siden, og vi har oven i købet opdelt dem i overskuelige kategorier, så det er bare om at komme i gang med at kigge.  Vi har alt, hvad hjertet kan begære af magnettavler, danmarks- og verdenskort, opslagstavler, små og store rammer, rammer i hhv. sort, sølv, og så videre. Så vi tør næsten godt love, at vi også har noget, der passer til lige præcis dig og din smag inden for rammer og tavler. Se alle de skønne varer i bolig interiør
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 190

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 190

Tavler og tilbehør i alverdens farver og størrelser

Hvad enten du er til det helt klassiske udtryk eller det lidt mere ’gakkede’, så kan vi hjælpe dig. Hvad med en kombination af et vægur og en tavle fra Karlsson i form af Magnetisk Whiteboard Vægur, for eksempel? Eller en lille klassisk-udseende bordtavle fra Ib Laursen? Det kan også være, at du er mere til vores smarte Bogstavstavle fra Monograph, der især er et hit som dekoration?
 
Det kan også være, at du vil hoppe med på tendensen om at have et flot kort hængende over spisebordet, så både du og resten af familien kan sluge lidt geografi sammen med morgenmaden? Ja ovenikøbet Palomars Pin world  af filt, så i kan sætte nåle i og holde styr på alle jeres feriedestinationer. Mulighederne er uendelige, og det er kun dig og din fantasi – og pengepung – der sætter grænserne.
Til at mange af tavlerne er det også nødvendigt med nåle, magneter eller tuscher, så det kan du selvfølgelig også få her, se bare de sjove hundenumse-magneter fra Kikkerland eller Nagas markerpenne i fire farver.
 
Vi har ofte tilbud på vores tavler her på dubuy.dk, så sørg for at ’tjekke ind’ med jævnlige mellemrum og se, om vi har et tilbud, som du ikke kan stå for. Og husk, at vi har prisgaranti på alle vores varer – også alle rammer og tavler – så du finder ikke vores varer til bedre priser andre steder.