UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Spejle

Spejle er, om vi vil erkende det eller ej, lidt af en nødvendighed i ethvert hjem. Sidder håret ordenligt? Skal der rettes på tøjet, eller fungere det bare slet ikke? Spejle har en lang række anvendelsesmuligheder, og selvom vi ofte forbinder spejlet med et smalt møbel, der skal bare skal hænge på væggen, så vi kan se os selv, rummer spejlet meget mere potentiale. Se alle de skønne boliginteriør varer

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 166

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 166

Spejle til badeværelset

Som vores umiddelbare tanke er, hører der naturligvis et spejl til på et badeværelse. Men hvem siger, det behøver at være et kedeligt spejl? Vi forhandler et bredt og stort udvalg af spejle, så du finder det, der netop passer til dit badeværelse. Hvad enten det skal være med opbevaring som dette smukke og unikke Cubiko spejl fra Umbra, eller om det skal være et mere vintage inspireret spejl som dette Vægspejl metal m/hylde fra Ib Laursen

Spejle i alle størrelser

Udover at spejle kan have mange formål, fås de også i et væld af størrelser og former. Vi forhandler blandt andet det brede og fine Chic Spejl m/hylde fra House Doctor, der er oplagt til over en bred vask, eller måske over en bred kommode i entréen. Til badeværelset vil den unikke Vana Makeup holder (grå) fra Umbra være en dekorativ tilføjelse til bordet, der endnu en gang forbinder funktionalitet og godt design.

Til teenageren

Teenageren bruger lang tid foran spejlet, så hvorfor ikke investere i et spejl, til deres værelse? Til bordet, har vi en lang række spejle, der vil kunne fryde værelset. Blandt andet dette smukke Bloomingville spejl (guld), som også fås i sort metal samt hvidt med marmorfod. See Me Make-up spejl fra Umbra, er også et godt bud, da den med den fine mulighed for opbevaring, kan sørge for at smykker eller andet ikke bliver væk.

Gulvspejle

Mangler du et højt spejl, hvor du kan se det hele, fikser vi også den. House Doctor Gulvspejl Chic Sort har et fint retro inspireret design, alt imens dets enkelthed, gør at den passer ind i ethvert hjem.