Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Smykkestativer

Hvis du har mere end et enkelt par øreringe og op til en håndfuld forskellige halskæder, så har du helt sikkert oplevet, at du enten ikke kunne finde de smykker, du gerne ville have på, eller også, at ørenringene var filtret helt ind i halskæderne, der i øvrigt også lige havde filtret sig fuldstændig ind i hinanden. Med lidt orden i smykke-kaosset er du for fremtiden ude over det problem! Her på DuBuy.dk har vi fundet en lang række flotte og dekorative smykkestativer, som vil forhindre dine smykker i altid at filtre sammen, og derudover er stativerne også utrolig kønne, og så passer de bare til enhver boligindretning. Der findes både meget minimalistiske smykkeskrin og stativer, men også nogle mere farverige og specielle opbevaringsmuligheder. Her på Dubuy.dk kan du også få smykkestativerne i mange forskellige mærker. Herunder Umbra, J-Line, Hübsch, Bloomingville, Normann, og mange andre. Både smykkestativerne og smykkeskrinene kan fås som både basisk firkantet men også nogle meget specialeformer. Det kan blandt andet være et smykketræ, en smykkefugl, et smykkefad, eller en smykkekjole. Hvis du er mere til det traditionelle look, har vi også et firkantet smykkeskrin med glasvægge, så du kan se dine smykker igennem, eller bare et helt traditionelt smykkeskrin af træ. Vi har simpelthen alt hvad du kunne tænke dig. Se alle de fine varer til indretningen

 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Luksuøs smykkeopbevaring der matcher dine behov

Her hos dubuy.dk har vi mange forskellige slags smykkeopbevaringsstativer. Vi har smykkeskrin, smykkeholdere, smykketræer, smukke æsker til smykkeopbevaring, smarte opbevaringsbakker, der er ideelle til fx ringe og ørenringe, og så videre. Du kan eventuelt supplere dit smykkestativ, med en lille krukke til de resterende smykker, eller med et smykkeskrin som også kan fås med konstruktioner i glas. De fleste smykkeopbevaringsmuligheder er meget simple og minimalistiske og passer derfor ind i enhver boligindretning, så er det bare at vælge din favorit. De fortjener uden tvivl et kig og mærkevarer producenter som Umbra, Bloomingville, J-line og Hübsch producerer nogle top lækre sager.

Exceptionelle smykkeobevaringsstativer fra kendte mærkevarerproducenter

Pulpo har fx lavet en smart knage, udformet som et gevir, som er ideel til at bruge som smykkeopbevaring af de smykker, du bruger jævnligt. Eller hvad med et elegant smykketræ (klar akryl). Det fås – ligesom Bloomingville smykkestativ (guld) – i en helt vildt flot farve som vil se godt ud sammen med dine smykker og ringe. Når smykkeholderne ikke er i brug, kan de hænge diskret i et skab, hvor de ikke optager meget plads. Du kan også vælge at lade smykkeholderne hænge fremme og bruge dem som et element i din indretning. Det er en anderledes måde at opbevare sine smykker på, men også en utrolig funktionel og sej måde. Du kan nemt holde styr på alle dine smykker i de forskellige rum. Alle vores smykkeholdere er i god kvalitet og til en super god pris også.

Andre gode tilbehør til din smykkeholder

Hvis du derimod kunne tænke dig noget andet end en smykkeholder, som for eksempel et fint spejl til dekoration på værelset, så er du netop kommet til det rette sted. Man får vel aldrig nok af spejle hængende omkring i huset. De fås i mange forskellige varianter. Lene Bjerre, Ib Laursen og House Doctor med meget mere er nogle er dem der producerer spejle i verdensklasse. De er super fine og kan indrettes til ethvert rum som lige går og mangler sådan en sag. Spejlene kan du finde i forskellige farver, former og størrelser. Det er bare om at kigge dig rundt. Og du kan måske eventuelt begynde at matche din smykkeholder med et spritnyt spejl til værelset. Går du ellers og mangler søde dekorationer til din bolig så kan du også tjekke kategorien ud. Her kan du finde alt fra smukke rammer, som du kan hænge op på væggen for at give noget mere liv og tilstedeværelse, til vaser, som er søde at have stående i vindueskammen med årstidens buket blomster.