KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Skraldespande

Hvad enten du kalder det en skraldespand, en affaldsspand, en pedalspand, en skraldebøtte eller noget helt femte, så er faktummet, at alle har brug for en, for vi producerer alle affald i større eller mindre mængder. Affald i sig selv er ikke så spændende, men det behøver jo ikke at betyde, at skraldespanden ikke kan være det. Her hos DuBuy.dk har vi samlet et bredt udvalg af nogle af de flotteste og mest anvendelige designaffaldsspande på markedet, så uanet om du står og mangler en affaldsspand til køkkenet, en toiletspand til badeværelset, en affaldsspand med eller uden låg eller en anden variant, så er sandsynligheden for, at vi har noget, der imødekommer dine behov, temmelig stor. Derudover kan du sikre en god kvalitet og lave priser. Med en skraldespand kan du sikre at der bliver ryddet op og at affaldet ikke ligger hist og pist. Vi forhandler med designerbrands som Bloomingville og Wesco. Rul bare ned på siden og find dine favoritter! Se alle de fine varer i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 36

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 36

En skraldespand til ethvert behov

En skraldespand bruges til at smide alt det unødvendige ud. Det kan være alt fra boner til madrester. Det er et uundgåeligt element i huset, og selvom du ikke tænker over det, er det faktisk spanden der holder rent i huset. Vi har en masse udvalg af skraldespande herover, men affaldsspande er også noget vi forhandler. Her finder du også et bredt udvalg til enhver boligindretning. Vi har skraldebøtterne i forskellige farver, størrelser og modeller. Så kig dig bare rundt i vores tilbud og find din yndlings. Kan du ikke få nok af de fine og yndige skraldespande og affaldsspande så er det godt vi har dem i den masse designerbrands også.

Find affaldsspanden i forskellige mærker

Du kan fx få en klassisk pedalspand, enten i sort, hvid eller de iøjnefaldende farver fra Wesco. Wesco affaldsspande er helt klart et kig værd. De er rummelig, så de ville være ideel som affaldsspand i køkkenet eller på kontoret, hvor affaldsspandene også kan sætte lidt fut i tingene og give et ellers kedeligt rum lidt liv og farver. Udover at vi tilbyder affaldsspande fra Wesco kan det være at du måske er til et andet design. Til dig kan vi også tilbyde de fine House Doctor affaldsspande. Husk i øvrigt også, at vi ofte har tilbud på affaldsspande, og at vi altid har prisgaranti på alle vores produkter. Derudover kan du også finde andre mærkevarerproducenter som forhandler skraldespande til dig herpå vores hjemmeside. Du kan bl.a. støde på de altid fede brands såsom: Zone, Galzone og Koziol.
Koziol

Er du til de mere fancy og vilde skraldespande

Du kan også vælge en affaldsspand med sensor fra Steel-function, så du ikke behøver at bruge hænderne, når den skal åbnes eller lukkes? Den er ikke blot smart, men også super flot, og den vil med sikkerhed se luksuriøs ud i ethvert hjem. Du kan herover finde mange flere af disse modeller. Det er altid en super dejlig ting at have en både effektiv og brugbar men også smuk og enestående skraldespand stående. Udover at være et element som indeholder alt skraldet, er vores affaldsbøtter også et indretningsobjekt. Når du er på jagt efter din pedalspand, kan du matche på kryds af tværs med dine andre indretningsobjekter du har stående allerede i hjemmet. Vi prøver altid, herpå DuBuy.dk, at få de nyeste kollektioner og trends i hus, så du kan få det hjem til dig!

Skraldespandene bære et præg af det moderne hjem

Udover at være super effektive så er skraldespandene rigtig gode elementer at få tilpasset ind i hjemmets andre elementer. Se bare de skønne tilbud vi har til dig herover. Du kan finde affaldsbøtter i forskellige varianter. Du kan finde skraldespande til de mere simple og enkelte hjem, men til den mere fancy boligindretning er der bestemt også exceptionelle bud. Hvis der er noget du går og mangler til hjemmet, kan du altid finde det hos os herfra DuBuy.dk. Noget vi altid kan gå og mangle i hverdagen er dekoration som fylder en del i den moderne boligindretning. Tjek bare det hjørne af dekorationer vi har sammenkoblet til lige netop dig som boligarkitekt.