0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Sko tilbehør

Det er vist de færreste, der kan prale af at have fuldstændig orden på skoene i garderoben. Uanset hvor mange gode intentioner man har om at sætte skoene pænt, når man kommer ind ad døren, kommer det alligevel til at ligne en slagmark efter kort tid.
Men der er hjælp at hente! Se alle de finde varer i boliginteriør
 
Sorter stigende

   

18 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

18 vare(r)

Brug for struktur til skoene?

Her hos dubuy.dk har vi forskellige former for tilbehør til skoopbevaring, der kan hjælpe dig med at holde orden på den førnævnte slagmark. Du kan bl.a. vælge en sko-/støvlebakke fra Tica Copenhagen, som tilbehør til din skosamling. Bakken, som fås i både lille og stor, er støbt i naturgummi, hvilket giver den et lækkert look, og får den til at passe helt perfekt til dine sko – lige det tilbehør, du har ventet på. Naturgummiet giver også støvlebakken en god vægt, så den ikke skrider rundt på gulvet, for ikke at tale om dens bestandige kvalitet, der gør den egnet til opbevaring af selv de mest våde og mudrede sko. Dermed er den tilbehør til dine sko, der er mere eller mindre uundværligt.
Du kan også tage et kig på Normann Copenhagens skostativ, der både sætter dine sko i orden, men samtidig vil se super flot ud som møbel i din entre. Skostativets design er meget enkelt, hvilket gør det både elegant og klassisk at se på, og det vil uden tvivl pynte i ethvert hjem. Møblet vil kunne hjælpe dig til at få familiens fodtøj struktureret - og dét med stil!

Flotte og smarte skohorn til dig

De fleste ved også hvor trættende og til tider smertefuldt for fingre og ryg det er, at skulle mase sine fødder ned i et par stramme sko. Til øjeblikke som dem, vil et skohorn til enhver tid være at foretrække, og de gør dit liv en hel del lettere. Især for ældre, skadede eller gravide vil et skohorn kunne lette presset i flere situationer, og der er ingen grund til at gå rundt med et problem, der kan løses med enkelte klik! Bemærk f.eks. det smarte Slip Skohorn fra Umbra, der er lavet af aluminium, og desuden har en gummiring så den kan hænges op. På den måde skal du hverken ned på gulvet efter at tage sko på eller til at samle skohornet op.

 
Husk at alle vores varer sendes med prisgaranti og leveres fra dag til dag.