Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Sengetøj

Der er ikke noget som at putte sig i nyvasket sengetøj. Den knitrende fornemmelse af dynen, stoffets kølighed og duften, hvis sengetøjet har hængt til tørre udenfor … Sengetøj kommer i mange farver og mønstre, og her hos dubuy.dk har vi samlet et bredt udvalg af smukt sengetøj, som vi synes, har en design- og kvalitetsmæssig værdi, der gør det til noget helt unikt. Se alle de fine produkter i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 76

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 76

Stort udvalg af sengetøj

Vi har blandt andet Mette Ditmer sengetøj, der er kendetegnet ved at have en helt unik (høj) kvalitet og nogle smukke farver og mønstre. Her finder du bl.a. det seje Sound Sengetøj, der kan passe til alle aldre.

Er du på udkig efter babysengetøj, der i sagens natur skal kunne holde til lidt af hvert, samtidig med, at det skal være fløjlsblødt, har vi babysengetøj fra Smallstuff – og falder du så meget for mønstret og kvaliteten, at du ikke kan undvære det selv, fås det også som både junior- og voksensengetøj. Se bare det søde og enkle grå sengetøj m. dyr, du både kan få i baby, junior  og voksen.

Når det gælder sengetøj til børn, har vi også smukke og sjove sengesæt fra Sebra, som kan få smilet frem hos selv det trætteste barn. Og så har det store vaskemærker i siden, som baby vil elske at gribe fat i og nusse. Det søde og spændende sengetøj med ugler, vil kunne fortrylle ethvert barn.

I det hele taget har vi temmelig mange forskellige flotte mønstre og kvaliteter, når det kommer til sengetøj, så kig dig omkring og se, om ikke der er noget, du kan lide. Det tør vi næsten garantere, at der er.

Vi har i øvrigt ofte tilbud på vores sengetøj, og ellers har vi prisgaranti på alle vores varer, inkl. sengetøj, så du gør altid et godt køb på dubuy.dk.