UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Sættekasser

I de gode gamle dage var en sættekasse et meget vigtigt arbejdsredskab for typograferne. Det var heri, de lagde bogstaverne støbt i bly, som blev brugt til bogtryk, og dengang er det vist sikkert at sige, at ingen så meget som overvejede at beklæde sættekassen (som retteligt rent faktisk hedder en sættekasse) med tapet og/eller male den i funky farver, som er tilfældet i dag. På dubuy.dk finder du et stort udvalg af sættekasser i forskellige designs, størrelser og materialer som plexiglas og træ. Med sættekasser har du mulighed for at sætte små dekorationer og andre nips frem til åbent skue, og i forhold til almindelige hylder, kan du dele tingene op i små sektioner. På den måde kan du bringe farve og personlighed ind i dit hjem, uden at du optager en masse plads. Heriblandt disse sættekasser kan du måske finde din yndlings som skal op og hænge i dit hjem. Vi har et bredt udvalg med en god kvalitet, så det er værd at få fat på disse sættekasser. Se alle de skønne boliginteriør produkter

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 26

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 26

Et væld af sættekasser herfra dubuy.dk

Med tiderne ændrer sig som bekendt, og sættekassen har ikke været anvendt som arbejdsredskab i mange, mange år. Nu har sættekassen i stedet fået en renæssance som pyntegenstand i hjemme – typisk i børneværelset, hvor der er flere muligheder for at give den gas med farver og mønstre. Hvor de gamle sættekasser er lidt sværere at have med at gøre på grund af deres mange – ofte temmelig små – rum, er de moderne sættekasser lidt mere praktisk inddelt, og de kan ofte rumme egne eller børns små udstillingsværker. En lille figur, en miniaturevase, en LEGO-mand eller noget andet, der kan pynte og måske stå i sikkerhed for kæledyrs eller små søskendes hærgen.

Sættekasserne kan indrettes i ethvert moderne hjem

Som sagt kan sættekasser bruges til mange forskellige ting, og de er blandt andet populære at have hængende på børneværelset. Her på siden har vi sammensat et stort udvalg af sættekasser i alverdens farver, materialer og designs. En sættekasse der er meget speciel og unik er Fox Box sættekassen (Lille/Pink). Denne super fine sættekasse fungere som en form for udstillingsvæg og findes også i et hav af andre farver, som derudover kan matche og indrettes i næsten alle værelser. Det er et super moderne look over sig, og bærer et præg af skønhed. Den har alle vel brug for. Sættekassen kommer fra det populære mærke Neon Living, hvor denne sættekasse er designet af Henriette Hyldgaard.

Find en luksuøs sættekasse fra designerbrands som NAGA og Hübsch

En anden mere simpel sættekasse er NAGA sættekasser (Klar/akryl/45X45 cm). Denne meget simple sættekasse fra Naga er fremstillet i klar akryl. Som en ekstra detalje er der skåret en cirkel i ryggen der gør, at man tydeligere kan se væggen igennem, når man hænger den op. Sættekassen er delt op i 7 rum, 2 á 30 x 15 cm og 5 á 15x15 cm. Da sættekassen ikke har nogen farve, men blot er gennemsigtig, kan man hænge den i ethvert rum, i ethvert hjem, og selv vælge farvetemaet i form af dekorationer og nips. Selve kassen måler 45 x 45 cm, og det anbefales, at den rengøres med varmt vand og en klud, IKKE vinduesrens eller andre kemiske rengøringsmidler. Nogle andre ideer til sættekasser eller lignende kunne være fra yndige reoler som også kan udbrede den smukke værdi af at udstille noget man synes godt om. Du kan udforske disse reoler, som kan være et hit at have stående, fra mærker som Ib Laursen, Lene Bjerre og Hübsch.

Sættekasserne findes i en topkvalitet og med prisgaranti

Hos dubuy.dk fører vi de smukke og populære sættekasser fra bl.a. Neon Living og Ferm Living. Sættekasserne kommer i forskellige materialer der har hvert sit udtryk. Sættekasserne fra Neon Living er lavet i transparent akryl og kommer i et væld af farver og formater. Neon Livings sættekasser i forskellige størrelser der hver især er inddelt i forskellige størrelser rum der kan bruges til hver deres småting. Sættekasserne kommer i farver som grøn, gul og blå og transparent eller ikke transparent. Display sættekasserne multifarvet fra Bloomingville kommer i et sæt med to stk. Kasserne er lavet i kejsertræ og kan både bruges i stuen eller i børneværelset. Som du kan høre, kan du finde en sættekasse her på siden der passer lige præcist til din stil. Husk at vi har prisgaranti på alle sættekasser her på siden. Husk desuden at kigge efter gode tilbud som vælter ind hist og pist.