Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Sækkestole

Der er ikke meget, der er lige så behageligt som at kunne slænge sig i en sækkestol og flade helt og aldeles ud. En sækkestol er ualmindeligt komfortabel – i hvert fald, hvis den er stor nok – da den former sig efter kroppen og støtter din krop alle de steder, den har brug for støtte. Udover det er det et super fedt møbel, som findes i alverdens farver. Det er et møbel, som et et kæmpe hit for børnene, men som også passer godt ind i stuen eller på værelset. En sækkestol kan derfor bruges til mange ting, og samtidig er et et urtoligt prydende møbel. Sækkestolene findes i mange forskellige farver og udformninger og du kan derfor vælge den sækkestol der opfylder dine behov og som er i din yndlingsfarve. Se alle de skønne varer til indretningen

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 80

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 80

Sækkestole er blevet meget populære inden for de seneste par år. Tidligere var en sækkestol næsten det, navnet antyder; en ’stol’ med fyld (fx krøyer-kugler), som man kunne sidde i på teenageværelset. Nutidens sækkestole er vokset noget og blevet mindre som en stol og mere som en gigantisk pude, man kan sidde på hvor som helst. Fyldet i sækkestolen gør møblet let at forme, men samtidig er det ikke vanskeligt at bære rundt på sækkestolen, da den ikke er tung. Sækkestolen er derfor ikke bundet til et specielt sted i huset, men den er mere et fleksibelt møbel, som hele tiden kan flyttes rundt, alt efter hvordan det passer dig.

Den såkaldte Fat Boy-sækkestol er blevet meget populær; måske fordi den er så komfortabel. Her hos dubuy.dk fører vi ikke Fat Boy, men derimod Sitting Bull-sækkestole, der minder meget om dem. Det er en stor sækkestol, der fås i et væld af frække farver og spændende mønstre, og du kan være helt sikker på, at der er en, der passer lige netop til dig og interiøret i dit hjem. Samtidig vil sækkestolene også blive et hit for børnene som elsker at lege op tumle på sækkestolene. Ellers kan en sækkestol også bruges som en stol eller som en måtte at ligge på. Udover det er sækkestolene også fremstillet i en god kavlitet som sikrer dig mange års holdbarhed. 

Se for eksempel denne udendørs sækkestol, som passer perfekt til terassen, hvor den kan bruges til at sidde i på nogle lange sommeraftner. Til indendørs brug kan du tage et kig på den pool sækkestol, som er i en super flot farve, der vil pifte rummet op.

Vi har ofte sækkestole på tilbud, så kig forbi, hvis du lige står og mangler en sækkestol. Og hvis vi ikke har sækkestole på tilbud, så kan du roligt købe en alligevel – vi har nemlig prisgaranti, så du finder ikke Sitting Bull-sækkestolen billigere, end du gør her på DuBuy.dk. Husk, at vi betaler fragten, når du handler for mere end 1.000 kr. Det er også værd at tage med!