Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Puder

Puder er uundværlige at leve uden! Så kort kan det siges! Puder hygger, skaber stemning og er gode at have i ryggen og under hovedet. Puder pynter i sofaen, på sengen, på børneværelset, og puder er i det hele taget bare rigtig gode at have. Der findes et væld af flotte puder, og her på denne side kan du se alle de puder, vi har i sortimentet. Puder kan man aldrig for nok af, og derfor har vi herfra dubuy.dk samlet et bredt udvalg til dig som kunde. Vi har en masse puder i forskellige farver, størrelser, former og mønstre, og alt i alt har vi puder til ethvert brug. Puderne herfra har det tilfældes at de alle giver et præg af hygge til rummet. Ud over det netop nævnte kan du indrette en pude som du vil i dit hus. Puden kan give dit hus et touch af det moderne look vi alle gerne vil fremhæve i vores egen bolig. Vi har nemlig også simple og fænomenale men også fancy og farvekoordinerede puder til dig - så vi kan sige at vi herfra dubuy.dk har samlet noget til enhver smag. Du er mere end velkommen til at kigge dig rundt i vores udvalg af puder og se om du kan finde din nye drømmepude. Se det fulde sortiment til indretningen

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 747

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 747

Puder til alle aldre

For ikke så længe siden var det ugle puder, der var i høj kurs. Og det er de stadig, hvis man skal dømme efter efterspørgslen. Det er dog ikke kun ugler mere, men dyr generelt, der bare er helt fantastisk - især på børneværelset. Børn elsker puder ligeså højt som voksne. De er bløde, behagelige og gode at sove med. Du kan også finde børnepuder til dine børn og børneværelset. Vi har nogle gode dekorative og meget livagtige puder som også fortjener et kig. Så hvis du er blevet træt af ugler, men alligevel ikke kan stå for de søde dyremotiver, så har du også muligheden for det. Går din datter og søn og mangler nye puder så er det bare om at slå sig løs i vores udvalg. Du kan finde puder fra hele farveskalaen og spændende mønstrer og farvekombinationerne er helt særlige. Du kan finde puder som passer til netop din indretning og ind i de omgivelser som er nære.

Puder i næsten alle varianter

Måske synes du at ugle puder og andre dyr er lige barnligt nok til sofaen, men så har vi heldigvis en masse andre flotte puder, du kan vælge imellem. Bl.a. de flotte Gaya puder eller de ekstraordinære Hübsch puder eller de enestående Sebra puder som fås i flere forskellige farver og varianter. Vil du helst have et par enkle puder uden mønster eller motiv, er Ib Laursens store udvalg af pudebetræk i forskellige farver et godt bud på simple puder, og du kan uden tvivl finde de perfekte farver til din sofa herfra Ib Laursen. Du kan selvfølgelig også købe selve pudefyldet hos Ib Laursen, så du er sikker på, at målene passer. Vi har ofte tilbud på vores puder, og ellers har vi prisgaranti. Det er en god mulig for et godt tilbud og en super lækker ny pude i lige netop den variant som du går og mangler til hjemmet. 

Puderne herfra kan give det sidste touch til boligen

Ønsker du også nogle puder som kan give et moderne præg? For så er du bestemt kommet til det rette sted. Puder skal være lidt anderledes og skille sig ud fra mængden så der er plads til at lægge mærke til dem. De skal være udfordrende men på samme tid passe perfekt ind i hverdagslivet. Samtidig skal det kunne være købet værd. Du finder derfor ikke puder billigere andre steder end her hos os og vi kan tilbyde alle de ovenstående krav. Vi tilbyder nemlig smukke og pæne puder til dig. Puderne bliver hurtigt til et samleobjekt og hvis du ønsker en speciel kombination, så er du da mere end velkommen til at matche på kryds og tværs af mønstre, farver, former og størrelser med mere. Så slå dig gerne løs i vores pudeafdeling og find den eller de puder, du synes allerbedst om, som skal være der i det næste stykke tid!

Udover puder tilbyder vi en masse andet

Nu hvor du går og mangler en pude er et matchende sengetøj ikke dårligt at få fat på også. Går du også og mangler et nyt pift som skal være brikfanget når du kommer ind i soveværelset? Så er matchende sengetøj det som kan give det sidste touch så din verden kan slappe mere af. Du har nu muligheden for at kigge på en smuk og fin farvekombination som kan blive liggende i sengen i det næste stykke tid, og den er altid fristende til nattens søvn. Skift derfor din gamle og slidte sengetøj og pude ud, og skift den ud med en spritny herfra dubuy.dk af, som passer til enhver årstid og altid til hyggen. Vi er et firma som går indenfor god kvalitet, hurtig levering og ikke mindst at du skal synes godt om vores produkter. Vi håber du finder det du går og mangler og håber inderligt på et godt samarbejde.