'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Plaider og tæpper

Vi kender alle den dejlige følelse af at krybe godt ind i en lækker, blød og stor plaid. Derfor vil du under denne kategori også finde skønne plaider og tæpper i et hav af farver og materialer, så du finder en plaid eller et tæppe, der matcher dine præferencer med komfort samt sætter sig som sidste detalje til indretningen. Se det fulde sortiment i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

24 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

24 vare(r)

Tæpper til alle rum

Plaider og tæpper behøves ikke kun være noget behageligt, der forbindes kolde efterårsaftener i sofaen med en god kop kaffe. Her på siden finder du også et stort udvalg i smukke sengetæpper, der vil være en oplagt måde at skabe det perfekte finish til indretningen. Blandt andet er der det fine og minimalistiske Butterfly Sengetæppe fra Mette Ditmer. Og er du mere til sengetæpper, der skaber et stærkt udtryk med mønster, kan det klares med dette innovative House Doctor Stripe sort/grå sengetæppe

Ønsker du lidt farve til børneværelset vil de fantastisk bløde og smukke Tint Plaids fra Normann Copenhagen være et godt og kvalificeret bud. Plaiderne, der kommer i en lang række forskellige farver, er fremstillet af 100% lammeuld, så du søger for at holde dine kære varme alt imens der er mulighed for at finde en farve, der passer lige dem.

Lækre plaider med uld

Under det store udvalg af tæpper og plaider, vil du også kunne finde et hav af tæpper lavet af uld, der sikrer den lækreste komfort og optimal mulighed for varme. Så sidder du også tit og småfryser på de lyse, men kølige sommeraftener, vil denne Bloomingville plaid, lavet af uldblanding være helt ideel. Bloomingville har også lavet en hel række andre behagelige og varme tæpper i uldblandinger, så der er noget, der passer helt perfekt til din stil. Til de sene sommeraftener vil du også finde dette unikke og fine fleece tæppe i rosa nuancer - der også egner sig rigtigt godt til kolde vinterdage på sofaen.

Kvalitet er en mærkesag

Uanset hvilken plaid eller tæppe, der passer ind i din indretning kan du være sikker på god kvalitet og innovativt design. Både House DoctorFerm LivingNeon LivingMette Ditmer og Bloomingville fremstiller tæpper og plaider i en kvalitet, der er noget for sig.