KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbevaringsbokse

Opbevaringsbokse 

Herunder finder du specielle og unikke opbevaringsbokse til opbevaring af bl.a. smykker, til brug i køkkenet, til at holde orden på kontoret eller til andet opbevaring. Du vil med garanti finde en opbevaringsboks, som passer til dit behov. Sandsynligvis vil du også blive fristet af flere opbevaringsbokse. Opbevaringsboksene er udarbejdet af bl.a. Vila Collection, House Doctor og Bloomingville og mange andre vidunderlige mærker. Vi sælger opbevaringsbokser til dem som foretrækker den lidt minimalistiske stil, men også til dem, som foretrækker det mere skandinaviske eller bare dem som foretrækker det hele. Opbevaringsboksene sælges med varierede priser, så alle har råd til dem. Boksene kan købes og bruges af alle. Se det fulde sortiment i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 87

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 87

Opbevaringsbokse til alle

Ud fra alle de opbevaringsbokse vi har, skal du nok finde din favorit. Vi har nemlig alle former for opbevaringsbokse, som kan stå i soveværelset, i køkkenet eller et helt andet sted i huset. Opbevaringsboksene kan være lavet af træ, glas, metal og mange andre materialer. Vi sælger fx Villa Collection Glasboks m/metalkant, som egner sig til det hele og som kan gå til alt. Glasboksen har en god og stor størrelse. Den er lavet af glas, som gør den flot og elegant. Den har også en flot detalje, som er den skinnende metalfarvede kant. Boksen er flot og stor i sig selv, så den behøver ikke andet ved siden af sig. Du kan også vælge den lidt mere skandinaviske stil, som er J-line sæt af 3 bokse. Ud fra det meget flotte design kan sættet bruges til alting. Sættet består af 3 dele. Materialet er lavet af træ, som gør, at det får et mere naturligt udtryk. Sættet er meget let i designet. Hvis man er lidt mere til den rå stil, skal man vælge Ib Laursen arkivæske som har fokus på det rå design. Denne arkivæske er lavet af metal, har et flot bronze håndtag, som sætter prikken over i’et.

Den perfekte opbevaringsboks til smykker

Til dem som har brug for opbevaring af deres smykker har vi bl.a. Bloomingville opbevaringsæske. Opbevaringsboksen har en rigtig flot jordfarve som giver et naturligt udseende, som alle ville kunne lide, ung som gammel. Boksen er flot på sin helt egen måde, meget klassisk og med en neutral farve. Designet gør den helt speciel. Ved hjælp af opbevaringsæsken vil dine smykker ikke længere filtre sammen, før skulle du bruge hele morgenen på at filtre kæderne fra hinanden, men nu har du tid om morgenen. Æsken har 3 rum, som gør det meget nemmere at holde styr på smykkerne. Æskens låg er lavet af træ, og designet med et spejl på bagsiden. Spejlet giver et flot finish. Man kan vælge at sætte låget vandret eller lodret på boksen, når den er åben. Det er en god hjælp, da det kan afhænge af hvilken type smykke, man skal have på.