'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbevaring

Det er de færreste, der kan undvære opbevaringsløsninger i sin bolig. Opbevaring er nødvendig for at få styr på kaos – det være sig opbevaring af dvd’er/cd’er, opbevaring af møbler, opbevaring af magasiner, opbevaring af smykker, opbevaring af nøgler, af dims og af dut. Kort sagt: opbevaring af alt! Her finder du alle produkter i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

18 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

18 vare(r)

Opbevaring, der dækker ethvert behov

Hos dubuy.dk er vi leveringsdygtige i mere eller mindre alt inden for opbevaring. For opbevaring er jo nemlig ikke bare opbevaring. Der er æsker, krukker og dåser. Bøtter, spande og kurve. Stativer, knager og hylder. Og meget meget mere. Kig derfor med her, når du endnu engang står og savner en fiks opbevaringsløsning, og klik dig ind på den kategori, der bedst passer til dine behov.
 
Vores opbevaring kommer i mange forskellige udseender og forarbejdninger, men fælles for dem alle er, at de er udført i høj kvalitet og med en høj designmæssig værdi. Derved vil det være  nemt for dig at finde en opbevaringsmulighed, der passer ind hos lige netop dig. Vælg fx mellem Hübsch krukken m. låg til opbevaring af dine små skatte (eller yndlingsslikket), eller Key Piano Nøgleholder fra Qualy, så du aldrig behøver at miste dine nøgler igen. 
Til de små er det også altafgørende med opbevaringsløsninger, hvis der ikke skal være lego og puslespil over det hele. Her har du også masser af muligheder fra de bedste mærker, deriblandt den søde Bloomingville Opbevaringsboks (grå) og Julica Designs Hylde (krokodille).
Skal du have opbevaring af helt stor karakter, er vi ude i Reol 3 Tier fra House Doctor, der har masser af plads til bøger, film og diverse andet.
 
Vi har ofte opbevaring på tilbud, og finder du ikke din favorit-opbevaringsløsning til udsalgspris, kan du glæde dig over, at vi har prisgaranti her hos dubuy.dk. Hvilket betyder, at du ikke kan finde opbevaringsløsningen billigere noget andet sted.