UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr59
    kr229
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Olielamper

Tidløse og enkle fakler skaber hygge og god stemning – uanset om det er sommer eller vinter. Fakler og olielamper er perfekte gaver til personen eller parret, der har alt andet. Der er flere farver og materialer at vælge imellem her på siden. Dubuy.dk har også havefakler til poolen eller vandbassinet, så faklen smukt kan flyde rundt, hvis den da ikke står på bordet og pynter. Vi kan tilbyde olielamper fra de populære mærkevarerproducenter Bloomingville og House Doctor. Derudover kan vi tilbyde nogle fantastisk fine olielamper herunder fakler som passer og kan indrettes til ethvert moderne hjem. Olielamperne herunder kan med sikkerhed være det sidste touch til din bolig. Her finder du alle produkter i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Olielamper til indendørs og udendørs brug med skandinavisk design

Her på siden finder du alverdens forskellige olielamper og fakler, så du kan finde lige præcis den, der passer til dit hjem. Der er intet der kan sætte stemning en sommeraften som en olielampe på terrassebordet. Så hvis du elsker den gode gammeldags hygge, skal du uden tvivl tage et kig på udelivet som vi har lavet en kategori om. Herunder kan du finde en masse ting til din have eller gård. Du kan fine alt fra designer skamler til smukke vandkander. Derudover kan du finde enestående udvalg af lanterner og lignende olielamper. Du kan finde udendørs lamper i flere forskellige farver, med forskellige former for glas og hvert og et af lamperne har sit helt eget look. Selve glasset som det er indrammet af, er særligt specielt. Det klare glas giver nemlig lidt ekstra, fordi man kan se flammen igennem og det giver os en følelse af hygge. Designene på disse olielamper er meget enkelt, og dog utroligt tidløst - en skandinavisk klassiker!

Tjek de lækre varianter af olielamper ud nu du er i gang!

Hvis du også går og mangler nogle lamper til indendørs brug, som skal være lidt ekstraordinære, kan du tjekke vores udvalg af lamper og lanterner ud. De er også super fine at have stående og de giver i den grad et præg af elegance, modernitet og ikke mindst kvalitet. På Dubuy finder du et godt udvalg af både billige lamper og lamper samt fakler og lamper af kendte designer brands. Det gode ved vores produkter er at vi forhandler med mærkevarerproducenter som har en topkvalitet som vi ønsker alle skal få. Vi har nemlig mærker såsom Lene Bjerre, Hübsch og Fatboy. Lamper med frosset glas giver et flot skær, når mørket falder på. Justering af lysets styrke er super smart, så man kan tilpasse det efter behov. Påfyldningen af mange af lamperne sker let uden at skille dem ad. Der er prisgaranti på alle varer på Dubuy, også på alle de flotte belysningsmuligheder. Se dig med glæde omkring i vores udvalg og investér gerne her hos dubuy.dk i en spritny olielampe eller bare en lækker lampe.