UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Nøgleholdere

De fleste af os ved, hvor irriterende det er at forlægge sine nøgler, så du igen-igen ikke kan finde dem. Og de bliver altid væk på de mest ubelejlige tidspunkter! Investerer du i en af de smarte nøgleholdere her fra Dubuy.dk, er det slut med at smide dine nøgler væk, hvor du går og står – eller så har du i det mindste ingen undskyldning længere. Nøgler er noget vi næsten alle kan underskrive at vi ejer, især som voksne, og derfor er det også et must-have at have en super fin og sød nøgleholder. Her på siden får du et hurtigt overblik over alle de nøgleholdere vi har i sortimentet, og vi tør godt love, at der er lidt til enhver smag. Vi har både nøgleholdere som ophængningsredskab til boligen, men også en du kan have med dig rundt med vedhæng i lommen. Vi prøver altid at sammensætte brede udvalg så der er plads til at alle kan få deres yndlingsnøglering. Du kan finde designmærker som bl.a. Blomus, OYOY og Ib Laursen, som altid er nogle der er med på den nyeste trend. Rul ned og find din nye yndlingsnøglering som er super brugbar men også kan vises frem og på samme tid være yndig - God fornøjelse. Se alle de lækre sager til indretningen

 
Sorter stigende

   

24 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

24 vare(r)

Nøgleholdere, der matcher din stil og dit behov

Her på dubuy.dk har vi et stort udvalg af nøgleholdere til enhver smag. Vi har et bredt udvalg af nøgleholdere fra mange forskellige brands. Er det ’bare’ dine nøgler, du mangler aflægningsplads til, kan det være, at en flot nøglesnor i flettet læder er noget for dig. Uanset hvad du kan lide, vil der med sikkerhed være noget for dig her på siden. Udover det praktiske er den flettede nøglering meget klassisk og dekorativ, og vil derfor falde i de flestes smag. Du kan fine nogle nøglesnore fra Smallstuff som er super søde vedhæng at have.

Den ideelle måde at holde styr på sine nøgler vha. nøgleholderen

Hvis du derimod mangler plads til at lægge dine nøgler, vil du formentlig begejstres ved vores Keywall fra Neon Living. Her er både plads til nøgler, mobiltelefon, kvitteringer, kuglepenne og andet mystisk fra lommernes dyb. Keywall kan bruges på flere måder, da der også følger fire stærke magneter med, og den findes også i andre varianter og farver som bl.a. hvid. Eller hvad med vores praktiske Cubby Container, der ikke bare er en nøgleholder, men også knager med opbevaringsmulighed? Cubby containeren er meget rummelig og har plads til mange nøgler.

Giv enten dig selv eller hjemmet en hjælpende hånd med en nøgleholder

Med en nøgleholder gør du livet meget nemmere. Du ved nu hvor din nøgler er placeret og du behøver ikke stresse på grund af manglende nøgler, da de alle sidder sammen i en fælles nøglering. Ud over en nøglering kan vi her på dubuy.dk tilbyde en masse andet. Så derfor er det vigtigt at huske på, at du får prisgaranti her hos Dubuy.dk, så selv om din favorit-nøgleholder ikke lige er på tilbud, kan du være sikker på, at du får den til den bedste pris. Overvej også at købe en nøgleholder i gave til venner og/eller familie – du er næppe den eneste i din omgangskreds, der har det med at smide sine nøgler væk! - Det tror jeg vi alle er. Få anskaffet dig en nøgleholder og gå fra at være et rodehoved til at være et ordensmenneske - I hvert fald når det gælder vigtige sager som dette at holde styr på.