0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr99
    kr1999
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Musikafspillere

Her finder du mange muligheder inden for musikafspilning og højtalere. Læg mærke til vækkeurene, der kan vække dig med din egen musik og blive opladet samtidig. Til strandturen med vennerne er et musikhåndklæde perfekt. Badehåndklædet har en højtaler i hver ende af tasken og kan med den medfølgende ledning let kobles til din iPod, mobil eller lignende. En oppustelig pude indvendig giver mulighed for komfort samtidig med at du nyder musikken. Se alt til det moderne hjems indretning

 
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Musikafspillere med bluetooth og super lydkvalitet

Musik kan bruges i alle sammenhænge. Lige meget om du træner, fester, laver lektier, arbejder eller er ved at komme ovenpå efter et knust hjerte, kan musikken bare et eller andet, der gør det hele lidt lettere. Derfor er det også vigtigt, at du har mulighed for at høre musik lige meget hvor du er, eller hvad du laver. Dette ved vi godt, og derfor har vi samlet et supergodt udvalg af de bedste musikafspillere til dig, så du har et så stort udvalg som muligt, til at få den afspiller du har brug for.

Bærbare højtalere med stemningsbelysning er et hit både til daglig og til festlige lejligheder. De fås her i flere størrelser men fælles for alle er godt design, overraskende god bas og lækker lyd. En af de populære er Kreafunk Aglow, der findes i forskellige farver. Den er let at have med sig rundt, og modtager du et telefonopkald, kan du slukke musikken på ingen tid, og tale over højtaleren - smart! Denne højtaler er også udstyret med lys, så den er perfekt til både musik, generel belysning og til at sprede hyggelig stemning.

Hvis du ofte befinder dig i offentlig trafik, og ikke vil tiltrække dig alt for meget opmærksomhed, er det nok smart at få fat på et par hoved- eller høretelefoner. Her på siden finder du flere forskellige slags, så du kan finde dem du synes er fedest. Woofit hovedtelefonerne fra Sack It, gør det nemt at rejse rundt i landet, og samtidig se smart ud på samme tid. Disse findes i to forskellige farver, har ingen ledning og er udstyret med lækre puder til ørerne, så du ikke får ubehagelige mærker efter brug.

Hos Dubuy finder du også funktionelle hylder, der fungerer som musikafspillere, f.eks. Kreafunk Ashelf hylde, der har indbyggede højtalere. Behøver du ikke en musikspillede hylde, men blot en normal hylde til at stille din højtaler på, har vi også et hav af forskellige hylder, du kan kigge på.

Der er naturligvis prisgaranti på alle musikløsninger - og hylder - på Dubuy.dk.