UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Taburetter

Er det trangt med pladsen, og får du gæster over? Eller ønsker du blot et dekorativt og funktionelt element i dit hjem? Så er en taburet måske lige hvad du står og mangler. Taburetter har mange funktioner, og det lette design, gør den til et populært møbel. Her hos DuBuy.dk har vi et stort udvalg af taburetter i alskens farver, materialer og designs. Se alle de lækre sager i bolig interiør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 97

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 97

Hvad enten du ønsker et multifunktionelt møbel som House Doctors The Bucket, der både giver et råt og industrielt pust til indretningen alt imens, du kan opbevare diverse ting i den rummelige skammel.
Er du derimod mere til en feminin og elegant skammel, vil denne Bloomingville skammel i messing være et godt bud til at give dit hjem den helt eksklusive følelse.

Taburetter til børneværelset

Børneværelset er ofte et rum med masser af leg, og derfor er multifunktionelle og flytbare møbler som taburetter et rigtigt godt køb. Vi ved at børn elsker at tumle rundt og lege, og derfor vil du også kunne finde et stort udvalg af taburetter til både de helt små og de lidt større. Vi forhandler blandt andet den innovative Bobles parade skammel, som med den runde bund, giver et godt grundlag for træning af motorikken. Til de lidt ældre vil du blandt det store udvalg også finde de fantasifulde børnetaburetter fra Julica Design, som både fås som løve, elefant og flodhest. Alle tre taburetter er udført i et stærkt og holdbart materiale og de skønne farver vil fryde i børneværelset, samt give god grobund for leg.

Taburetter til køkkenø

Både House Doctor og Ib Laursen har en lang række taburetter, der er som skabt til diverse køkkenøer. Det smalle men høje design gør dem ideelle, fordi de ikke fylder ud i rummet, men giver en god udnyttelse af den store bordplads.
Den rustikke Ib Laursen skammel i høj model vil passe perfekt ind i et køkken med diverse rå elementer, hvorved du kan skabe en unik og gennemgående stil.
Også House Doctor har nogle smukke og unikke taburetter i høj model som denne House Doctor Skammel Define, der findes i en række forskellige farver, så du finder noget, der passer ind i dit hjem.

Taburetter kan bruges til andet end at sidde på

Selvom taburetter oftest forbindes med noget, der skal siddes på, er det en brøkdel af deres funktion. Taburetter, kan også bruges som et dekorativt input til boligen hvorpå du kan stille dine yndlingsplanter eller noget helt andet du har kært.