'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr355
    kr2099
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Spisestole

Spisestole, er om vi vil det eller ej, en essentiel nødvendighed i ethvert hjem. - Så hvorfor ikke vælge, nogle der pynter, og fryder hjemmet. Hvad end de skal stå i køkkenet eller et andet sted i boligen, så bør en stol være både funktionel, komfortabel, nydelig og holdbar.

På dubuy.dk ved vi at alle disse kriterier, er vigtigt, når du skal på jagt efter nye stole til hjemmet. Derfor har vi kun stole af god kvalitet, som forener funktionalitet og design. Se alt bolig interiør

 
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Spisestole, der matcher din bolig

Du vil her på siden finde et stort udvalg af stole i diverse farver og designs, og under vores brede sortiment finder du mærker som Bent Hansen, House Doctor og Ib Laursen. Ønsker du for eksempel at skabe et og rustikt look, vil du med fordel kunne bruge denne Ib Laursen Alex Stol. Ib Laursen har også mange andre stole, der er mere neutrale og klassiske, som denne Provence stol, der kommer både i en hvid og naturfarvet udgave Er du derimod mere til den mere moderne stol, vil den innovative Liva Stol fra Canett, være lige noget for dig

Den Skandinaviske trend

Hvis den nye nordiske stil er lige dig, vil du naturligvis også kunne finde noget. Bloomingville har blandt andet, den smukke og elegante Friend stol, der også kommer i en mere sofistikeret sort farve. Og er du helt en flot lounge stol, vil du med garanti også finde Bloomingvilles Mesh stol interessant.

En fold-sammen-stol behøver ikke at være kedelig

Som et sjovt indspark, har House Doctor designet en klassisk fold-sammen-stol i smukke blå nuancer. De unikke Fold It stole, vil med garanti blive komplimenteret og skille sig ud i mængden. - Så er du også træt af kedelige sorte fold-sammen-stole, til når du får ekstra gæster, så skulle disse stole måske være dit næste køb?