0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Spiseborde

Hvad er mere uundværligt i et hjem, end et spisebord? Ikke særlig meget vel? Derfor mener vi heller ikke at du hverken bør, eller skal gå på kompromis med kvaliteten eller designet. Du skal trods alt bruge det hver dag, i mange år. Hos dubuy.dk finder du et stort udvalg af spiseborde, hvad end du er til den nye skandinaviske trend eller om du er mere til det klassiske og traditionelle. Se hele sortimentet indenfor bolig interiør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 126

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 126

Under vores udvalg, der spænder bredt, vil du blandt andet finde kendte mærker som House Doctor og Bloomingville. Men også mærker som Bent Hansen  og Present Time er at finde. Alle mærker er kendt for et smukt design og en lækker kvalitet.

Minimalistiske borde i diverse former

Selvom du er til klassiske materialer, og minimalistiske farver, behøver du ikke nødvendigvis at vælge det klassiske rektangulære spisebord. Det elegante Raw Spisebord  fra Bloomingville, er et godt bud på, hvordan du kan få lidt mere atypiske og finurlige former ind i køkkenet eller spisestuen med mørke farver. Du vil naturligvis også kunne finde den klassiske rektangulære form blandt vores sortiment. For eksempel dette Bloomingville Cozy Spisebord, der forbinder det klassiske spisebord, med den nye trend med lyse og minimalistiske materialer. Dette elegante spisebord i natur og eg måler L200xH75xB95 cm.

Det rå og rustikke

House Doctor har lavet det rå workstation spisebord, der trods de rå elemeter, formår at skabe hygge og en følelse af godt design.

Mange gæster?

Er du en af dem, som ofte har gæster på besøg men lige lidt nok plads? - Så vil et kig i retning af de stilsikre Primum spiseborde være anbefalelsesværdigt. Bent Hansen har med de elegante Primum spiseborde formået at skabe et flot rundt bord, der i tilfælde af gæster, vil kunne trækkes ud - og dermed skabe mere bordplads. Primum spisebordet kommer også en udgave med en mørk grå bordplade.