UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Skriveborde

De fleste af os ved hvor rart det er, når alting har en plads. Derfor kan du med tilfredshed placere din computer, arbejdspapirer eller lektier ved et af vores flotte skriveborde. Vores udvalg inkluderer skriveborde fra flere af Danmarks største mærker, så du altid får de bedste, nyeste og mest moderne produkter. Se alle de flotte produkter i boliginteriør

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Flotte skriveborde til hjemmet

Det er  med til at skabe en kæmpe variation i både designs og materialer. Se f.eks. det enkelte og utrolig stilfulde Hemmingway Skrivebord fra Bent Hansen. Skrivebordet er endda udstyret med Qi-oplader, så du kan oplade din smartphone. Så kan man da i den grad tale om den nyeste mode, der især egner sig til f.eks. et ungdomsværelse. Et andet skrivebord der har et helt specielt kendetegn er House Doctors Tray Skrivebord, der findes i tre forskellige farver. Skrivebordet er fremstillet med tre små hylder i højre hjørne, så du kan få styr på diverse småting. Vores udvalg indeholder også de smukkeste skriveborde af træ. En af disse er helt sikkert det unikke Bloomingville Forrest Skrivebord af elmetræ, som har en rustik charme, der aldrig bliver for gammel. Vores håndplukkede udvalg af skriveborde bærer præg af, at mennesker i dag har så mange forskellige smage inden for møbler og indretning, og vi ser det altid som af højeste prioritet, at sørge for at alle har en chance, for at udtrykke deres helt egen stil i hjemmet. 

Smarte alternative skriveborde til børn

Når vi forestiller os et skrivebord følger der oftest fire ben med i købet. Dette behøver dog slet ikke altid at være tilfældet, for i vores sortiment finder du f.eks. børneskrivebordet skrivebord i træ (grå) fra Sebra. Det smarte skrivebord er væghængt, så du på forhånd kan sørge for, at de små poder ikke slår fødderne i alle mulige bordben. Sebra tilbyder også skrivebordet i metal til både piger og drenge, så alle kan tilfredsstilles. Investér endelig i en af disse smarte børneskriveborde, så de små allerede får smag for det kreative fra starten! Tag endelig også et kig forbi vores kæmpe udvalg af børneudstyr, så du virkelig kan sætte børneværelset i stand.