'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Sideborde

Her på siden finder du vores enorme udvalg af sideborde til enhver lejlighed. Et sidebord er en af de praktiske og smarte møbler der findes, fordi de er så lette at flytte, og kan bruges til så mange ting. Vi kan alle forestille os, hvor rart det ville være hvis alting lå inden for rækkevidde af hånden, og med en investering i et eller flere af disse sideborde, kan denne drøm sagtens lade sig gøre. Se alle varer til indretningen

 
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

De smukkeste sideborde til hjemmet

Stil f.eks. Bloomingville Tea Sidebord (grå) ved siden af lænestolen, så fredagsslikket kan nås med en kort håndsrækning eller opgradér sofabordet til Big Trio Bord fra Pulpo, så du har masser af plads. En af de helt populære er Illusion Bord fra Essey, der både kan findes i sort, ice eller klar. Bordet vil med sikkerhed tiltrække sig en masse opmærksomhed som resultat af det smukke og unikke design.

Sideborde til alle aldre

Et sidebord ved siden af sengen er altid en god idet. Den kan enten holde vækkeuret, brillerne eller måske en bog. Derfor er det vigtigt for os at have noget til alle aldre, og det har vi i den grad. Til de mindste tilbyder vi f.eks. det søde Bloomingville Sengebord, der både kan fås i blå og rosa. Den er perfekt til børnene, og har ovenikøbet skuffer til ekstra opbevaring. Til ungdomsværelset eller de voksne tilbyder vi bl.a. den smarte Studio 5 Sengebord fra Ferm Living, der adskiller sig fra det velkendte sengebord på fire ben. Dette sengebord vil charmere de fleste med det søde og flotte design. 
Vi tilbyder også et stort udvalg af taburetter, der både kan bruges med eller i stedet for et sidebord.