KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Reoler

På denne side har vi samlet det flotteste udvalg af reoler, hvad end du skal bruge bogreoler eller vinreoler, med skuffer eller uden skuffer og med hjul eller uden hjul. En reol er en vigtig del af det strukturerede hjem, og bidrager til et smukt og opryddet hjem. Vores udvalg inkluderer produkter fra flere af Danmarks førende interiørproducenter, så der altid er noget til enhver smag. Se alle produkter til indretningen og bliv inspireret

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 107

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 107

Fantastiske reoler til hjemmet

Vores udvalg inkluderer blandt andet de flotteste og praktiske reoler til kontoret, værelset eller stuen. Se f.eks. den smukke Bloomingville Chloe Reol (Natur), der vil være helt ideel til oprydning og stuktur eller den smarte Bogreol Fushion fra Leitmotiv, der er et dekorativt element i sig selv. Til vinelskerne har vi også gode nyheder, én af disse kunne være Reol 24 fra House Doctor, der har plads til 24 flasker! Kan mindre også gøre det, så tag et kig på den lille og enkle Metal Vinreol (9 flasker) fra Ib Laursen.

Reoler til enhver smag

Det er vigtigt for os at ramme alle målgrupper, så vores udvalg af reoler indeholder reoler i en masse forskellige materialer. Træ og metal er især populært, så tag et kig på vores mange reoler i træ og metal. 
Ib Laursen Metal Reol M/11 Rum er med sit rustikke design og materiale af metal helt perfekt til både soveværelset eller kontoret. Dens rå ydre og mange rum giver både plads og muligheden til alle mulige sager. Er du mere til træ, har vi Reol M/9 Rum og Tavle fra Ib Laursen, så du kan få styr på mapper og papirer. Vi kan her på dubuy.dk godt lide at sørge for et stort udvalg af de allerbedste varer. Derfor har vi også sørget for at vores reoler har en god kvalitet og en god pris. Find eventuelt nogle flotte hylder, så du i det mindste har opbevaringsplads nok.