UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Lænestole

Hvem vil ikke gerne kunne komme hjem og smide sig i en rar lænestol efter en lang dag? Det er vi her på siden ret sikre på, vil være i de flestes interesse. Derfor har vi samlet et stort udvalg af flotte lænestole i mange forskellige designs, materialer og farver. Mange af vores lænestole egner sig rigtig godt til stuen, mens andre passer bedre til f.eks. en terrasse eller et køkken. Hver lænestol har sit helt eget udtryk, og bidrager til rummet på en helt unik måde. Se alle produkter i bolig interiør og bliv inspireret

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 242

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 242

Flotte, bløde lænestole

Når det kommer til bløde lænestole, er den klassiske og gammeldags stil populær i mange hjem, og derfor har vi selvfølgelig samlet en masse lænestole med et klassisk design, herunder House Doctor Lænestol Quest Grå Melange. Denne lænestol er både utrolig smuk og særdeles tiltalende og komfortabel at sidde i. Bemærk også den flotte Bloomingville Chill Stol, der også har et klassisk design. Stolen er utrolig stilfuld, og vil uden tvivl pynte i enhver stue. 
Er man til en mere nymoderne stil, er Elegant Stol fra Bloomingville helt ideel, da den både findes med betræk af uld og polyester, så man helt selv kan vælge.

Smukke lænestole i hårde materialer

Er det ikke så meget det komfortable der tæller, men derimod udseendet og udtrykket, har vi også et stort udvalg at tilbyde. Vi tilbyder f.eks. en hel del lænestole i træ eller rattan, der både er smukke og elegante. Kast et blik på House Doctor Loungestol Colony Natur, der har et unikt og nærmest tronelignende design. Stolen findes også i sort, og vil med sikkerhed bidrage til en rå elegance. Rækker det med noget enklere, tilbydes Hübsch stol (natur), der vil passe til de fleste rum, og samtidig vil være et dekorativt element. Er træmaterialet ikke lige din stil, inkluderer vores udvalg også den seje og smarte Gyngestol Voido fra Magis, der er særdeles nymoderne og positivt iøjnefaldende

Alle lænestolene er uden tvivl af høj kvalitet, så du altid får det allerbedste. Mangler du andre møbler til huset, så kig dig endelig omkring. De fantastiske mærker, der findes her, har også designet rigtig mange andre ting til hjemmet.