0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Hylder

Små hylder, store hylder, trekantede hylder eller hylder med spejl. Her finder du det hele og mere til. Hylder er et essentielt element i hjemmet, fordi de både kan bruges til at skabe struktur, til dekoration og til at sørge for et opryddet hjem. Vi har håndplukket alle de fineste, smarteste og praktiske hylder til dig og dit hjem, så du kan finde lige præcis en hylde du mangler. Vores udvalg indeholder hylder fra alle de førende mærker inden for interiør, og de findes i diverse designs, former og farver. Hver en hylde udstråler noget helt særligt, og præger rummet på sin egen unikke måde. Se alle de smukt designede produkter i bolig interiør 

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 196

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 196

Hylder til enhver lejlighed

Vi tilbyder hylder til alle hjemmets rum. Mangler du en hylde i dit badeværelse, er en hylde med et spejl helt genial. Her finder du f.eks. Ib Laursen vægspejl metal. Brug hylden til tandbørster eller make-up og hav et spejl lige ved hånden! Et andet rum der ikke kan klare sig uden hylder er uden tvivl entreen. I entreen skal en hylde helst være så lidt i vejen som muligt, og så hjælpsom som muligt. Bemærk her Outline Entre Hylde fra Leitmotiv, der kan sættes over hovedhøjde og blot fungere som et smukt og hjælpsomt strukturelement. Til et værelse, en stue eller et kontor er Cabinet House Hylde fra Present Time ideel, fordi den både har skuffer til at have hjemmet opryddet, men også en hylde til at holde rummet dekorativt. Pynt desuden stuen med en lille nem Stealth Hylde fra Umbra, og tilføj f.eks. et billede, der vil pryde rummet på ingen tid.

Søde hylder til børn

Til børneværelset er hylder uundværlige, og derfor indeholder vores udvalg selvfølgelig også hylder, der passer perfekt til børn. Spring f.eks. ud i Stor Boghylde (usynlig) fra Sebra, og lad barnet se bøgerne svæve frit i luften. Det er både mystisk og anderledes og bidrager til en sjov hverdag. Hylder som Doodle Drop Billedhylde fra Roommate er også ideelle med deres skøre design.