UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bogkasser

Føles dine vægge også kolde og tomme? Fortvivl ej! Her på siden kan du uden tvivl finde en løsning på problemet. Vi tilbyder nemlig et enormt udvalg af bogkasser, der kan sikre en udsmykning i topklasse, og en struktur der vil noget. Bogkasserne findes i mange forskellige designs, farver og materialer, så der er noget i enhver stil. Se alt bolig interiør

 
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Flotte bogkasser til hjemmet

En stor del af bogkasserne findes i træ, heriblandt Display Boks Natur fra Bloomingville, der består af seks bogkasser i forskellige størrelser. Det enkelte design lader bogkasserne passe naturligt ind i hjemmet, og skaber struktur uden af vække en masse opsigt. Et design der vil noget helt andet er Display Boks Huse fra Bloomingville, der pynter hjemmet på allersmukkeste vis. De små unikke huse har en kæmpe charme, der vil tiltrække enhver dekorationselsker. Til den modeelskende tilbyder vi Bogkasser (hvid) fra Sebra, der med deres velkendte rundede hjørner er helt ideelle i et børnevenligt hjem. Bogkasserne kan gå i et med en hvid væg, men samtidig bidrage med en super flot udsmykning. Det smarte ved bogkasser er at de kan sættes lige præcis som man ønsker det, så man kan skabe sit helt egen udtryk. Bemærk også Sj Bogkasser (Midi) fra We Do Wood, der i den grad der taget muligheden til sig, idet de kommer med et bræt hvorpå man kan montere kasserne som man ønsker. Der skal altså ikke meget til før væggen igen ser levende og hjemlig ud, blot enkelte klik med musen.

Søde bogkasser til børneværelset

Vi tilbyder også en masse bogkasser til børneværelset, hvor det nogle gange kan være lidt svært at finde den helt rigtige dekoration. Bogkasser er enormt smarte som udsmykning i et børneværelse, idet de både kan sættes inden for og uden for rækkevidde af små nysgerrige børnefingre, alt efter hvad man selv beslutter sig for er bedst. Vi tilbyder de sødeste, flotteste og sjoveste designs både til drenge og piger. Se f.eks. den søde Bloomingville Display Boks (rosa), der passer perfekt ind i pigeværelset, mens Bloomingville Display Boks (blå) er ideel til drengeværelset. Ønsker man en mere enkel udsmykning tilbydes der f.eks. Bogkasser (turkis/blå) fra Sebra, der også findes i andre farver.

Find de bogkasser, der passer til dig og dit hjem! Du kan altid være sikker på god pris og en kvalitet, der er helt i top.