UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bænke

Her på siden finder du bænke lige fra det rustikke til det klassiske. Bænke er blevet et enormt populært element, når det kommer til indretning af hjemmet, og de findes med endeløse designs og anvendelsesmuligheder. Desuden er der også stort udvalg i materialer, der også er med til at give forskellige udtryk. De kan bruges i mange af hjemmets rum f.eks. entreen til at sidde på mens man tager sko af og på eller som ekstra siddeplads ved spisebordet. Vi har samlet det flotteste udvalg af bænke fra flere af de førende mærker, når det kommer til interiør, så du  med sikkerhed vil kunne finde noget der passer til din stil, dit hjem og behov. Vil du se mere til din indretning? Så find alt i boliginteriør her

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Smukke bænke til hjemmet

Det klassiske design findes i form af House Doctor Bænk Addition, der med sin flotte læderhynde, giver hjemmet et fantastisk og charmerende udtryk. Har man mere brug for en dekorativ bænk der også kan bruges som siddepladser om et langt spisebord så findes unika træ bænk. Bænken er lavet i træ og hver bænk er unik. På den måde får du en unik og lækker bænk ingen andre har præcis magen til.

Bænke til alle hjemmets rum

Vores store udvalg af bænke gør det muligt at finde en bænk til alle rum i hjemmet, såfremt det er ønsket. Bænke kan bruges til rigtig mange forskellige ting, hvilket også gør det muligt at finde en anvendelsesmulighed i hver rum. Der er et rum der måske især åbner op for pladsen til en bænk, er entreen. Det er helt ideelt at have en bænk hvorpå man kan sidde og tage sin sko af og på, da mange mennesker finder det mest behagligt. Her tilbyder vi også en bænk som Bloomingville Welcome Bænk, der hurtigt fanger ens blik, og giver gæster et fantastisk indtryk af hjemmet helt fra start. Bænken er super komfortabel og har også ryg hynder der gør den behagelig at læne sig op af. Til stuen kan en bænk bl.a. bruges som ekstra fyld, der desuden er en fryd for øjet. Herunder tilbyder vi f.eks. Greys Bænk fra House Doctor, der med sit enkelte og flotte design kan bruges som et sted at sidde, hvis man bliver træt i benene. Har man en tom og kold gang i hjemmet, kan dette løses med Bloomingville Luna Bænk, der kan fungere som et smukt dekorativt element med praktiske fordele, som f.eks. siddepause. Grey og Luna bænken er gode eksempler på hvad materialer gør for udtrykket af møblet. Den ene er enkel og stringent i udtrykket og er lavet med et metalstel og den anden mere organisk og er lavet i træ. To generelle indikatorer man som regel kan gå efter når man leder efter noget i ens stil der passer ind i ens hjem.
Der er ingen grund til at finde sig i et tomt hjem, så fyld endelig rummene ud med en af disse smukke bænke eller eventuelt andet af vores indretningstilbehør, og vær med på den nyeste modetrend. Vores udvalg af bænke består alle af bænke i god kvalitet og pris, så du blot behøver at tænke på designet, hvor du med sikkerhed kan finde noget i din smag. Du kan i øvrigt også tjekke borde ud her på dubuy.dk, hvis du er på udkig efter bænk og bord, der passer sammen. Dette kan give et flot udtryk, hvis det er det man ønsker.