'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Mobil tilbehør

Langt de fleste har efterhånden en mobiltelefon, og flere og flere har oven i købet en såkaldt smartphone. Smartphonen er bl.a. kendetegnet ved sine mange funktioner, men også ved sin store skærm, der desværre kan gøre telefonen lidt sart. Derfor kan du ikke bare bruge telefonen i al slags vejr eller smide den ned i taskens dyb, for du risikerer, at skærmen bliver ridset. Her hos dubuy.dk har vi en lang række mobil tilbehør, der kan gøre dit liv med en smartphone ikke bare nemmere, men også stilfuldt. Ligesom vores øvrige produkter, er vores mobiltilbehør af høj kvalitet og stor designmæssig værdi. Der er jo ingen grund til at pakke sin flotte telefon ind i noget grimt, vel?! Se alle de smukke produkter indenfor bolig interiør

 
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Mobiltilbehør til alle lejligheder

Hos os kan du vælge mellem en masse forskelligt mobiltilbehør, der både kan gøre livet lettere for dig, men også tilbehør, der blot er sjovt eller ekstra. Noget af det allervigtigste når man erhverver sig en mobil, er beskyttelsen, for der er intet der kan smadres som en mobilskærm. Derfor tilbyder vi f.eks. Speedtsbergs smarte mobilholdere i filt i forskellige flotte farver, der kan redde dig, hvis mobilen falder ud af jakke- eller bukselommen.
Du kan også tilføje mere musik til hverdagen, med en ’Horn Stand’ fra Bone Collection, eller en Kreafunk Aglow, der fungerer som en højttalere. Horn Stand har et anderledes design, der gør betydningen af en højtaler helt bogstavelig, og ret sjov. Kreafunks bud, kan let tages med omkring, idet den er udstyret med et smart håndtag, så nu er der ingen undskyldning for ikke at høre musik hele tiden. 
Du kan også få mobiltilbehør til opbevaring af din telefon på kontoret eller derhjemme – fx Boris mobilholderen eller Reisenthels Binbox, som er en pose, du kan lægge din telefon ned i og lade. Der er mange forskellige typer mobil tilbehør at vælge imellem – mobiltilbehøret, du ser her, er blot en brøkdel af det, der findes på verdensplan, men vi har valgt et uddrag af det tilbehør, vi mente levede op til vores skrappe krav til design og kvalitet. 
Er du stor fan af teknologi, vil du højst sandsynligt også kunne finde noget blandt vores computertilbehør. Her finder du bl.a. også høretelefoner, så du kan høre musik lige meget hvor du befinder dig, eller hvad du laver.
 
Hos dubuy.dk får du prisgaranti på alt mobiltilbehør, så du finder ikke samme type tilbehør til mobiltelefonen billigere andre steder end her.