'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Magasinholdere

Nu er det slut med at have blade og magasiner til at ligge og flyde rundt omkring. Gør aviserne og de flotte magasiner nemme at gå til på en dekorativ og smuk måde med en magasin- eller avisholder. Ud over at de kan benyttes som opbevaring af magasiner, så er de også samtidig med til at skabe et smukt design i rummet. Det viser nemlig orden og elegance da vores magasinholdere formår at have et præg af modernitet. Vær kreativ og lad det magasin, der har den forside, der matcher rummets farver eller den rigtige overskrift, ligge øverst og giv dermed nemt rummet en helhed som ser fantastisk ud. Opbevar dem på en dekorativ måde - hæng dem op på væggen eller vælg et lækkert design til at stå på gulvet. Med magasinholderen kan du sætte din yndlings månedsvis forrest i rækken så alle kan se den. Og dermed kan du skifte det som du lyster, og vis at du er med på trenden. Se alle de uforglemmelige produkter indenfor boliginteriør

 
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Magasinholderen til dig

Med alle de aviser og reklamer man hver dag får ind ad døren, er en magasinholder et godt og meget nyttigt redskab at få investeret i. Her finder du et stort udvalg af magasinholdere – vi har noget for enhver smag uanset om du ønsker den traditionelle, den lidt skæve og dekorative eller noget helt tredje. En magasinholder er en rigtig god investering, hvis man er en person som godt kan lide at gemme sine blade og aviser. Men hvem siger, at en magasinholder skal være kedelig at se på eller gemmes væk? Her på siden finder du et hav af forskellige varianter, i alverdens forskellige designs, farver og størrelser, som ikke kun er praktiske, men også bidrager til en del af rummets og hjemmets helhed. Med magasinholdere fra mange forskellige mærker er der noget for enhver smag, hvad end man er til et simpelt eller skørt look. Wallstickers til den bagved liggende væk er også en god måde at få tilføjet noget ekstra liv i rummet. 

Find din magasinholder til din bolig

Du går aldrig galt i byen med en simpel magasinholder, hvis din indretning er ret vild. Og herpå hjemmesiden finder du et hav af enkelte magasinholdere. Hvis du derimod er til det farverige, er der bestemt også noget til dig. Du kan nemlig finde forskellige mærkevarer producenter såsom: Hübsch, Bloomingville og OYOY med meget flere. Har du et hjørne som ser lidt tomt ud, er det en perfekt mulighed for at skabe fylde i et normalt kedeligt hjørne med en magasinholder. Du kan meget nemt gå fra rodet til det rengjorde, da oprydningen bliver ret let med en magasin- eller avisholder.

Flere varianter af de smukke magasinholdere

En magasinholder der helt sikkert vil skabe et spændende blikfang til rummet, er AYTM CURVA MAGASINHOLDER (SØLV/L40,5XB30,3XH30,3 CM. Holderen er fremstillet af messingbelagt jern, og har på trods af sit sjove udseende et meget enkelt design. Grundet de forskellige kurver - heraf navnet Curva - er det muligt at dele magasinerne op, så de er nemmere at finde. Den flotte magasinholder (krom) fra Present Time er en af de mange muligheder der findes. Denne magasinholder er perfekt, hvis man ønsker at gøre sine blade synlige og dekorative. Denne magasinholder er designet som en kæmpe papirklips, og den er lavet af metal og måler 38x20x60 cm.

Som tilbehør til de fænomenale magasinholdere kan du også finde…

Udover de fine magasinholdere skal du ikke snydes for at vi også sælger unikke og fine nøgleholdere i forskellige farver, størrelser og bestemt også anderledes former. For eksempel kan du finde geometriske figurer at have nøglen i, men der findes bestemt også dyrenøgleringe såsom; påfuglen og vagthunden. Du kan både finde vilde og fancy nøgleringe men i den grad også simple. Derudover er opbevaringsbokse noget man altid går og mangler. Det specielle ved vores opbevaringsbokse er at de er exceptionelt pæne at have stående i hjørnet. De ovenstående elementer er et kig værd og måske dit næste køb! Du er derfor mere end velkommen til at slå dig løs i vores brede udvalg af lidt af hvert til alle.