KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterner

Lys og lanterner pynter og lyser op og fås i mange farver, former og størrelser. Belysning i form af lanterner kan give et super luksuøst præg af hygge, og det kan være det sidste touch du går rundt og mangler i hverdagen. Lys i huset er noget af det vigtigste og med en lanterne stående skaber du i den grad et rustikt, moderne og simpelt look. Herfra dubuy.dk af, er der prisgaranti på lys, lysestager og alle andre belysningsmuligheder. Derfor kan du let skabe nostalgisk og hyggelig stemning i dine omgivelser med levende lys i flotte og anderledes lanterner og havelygter. Du kan finde mærkevarer producenter såsom IB Laursen, Bloomingville og House Doctor. Du er derfor mere end velkommen til at kigge rundt i vores store udvalg af lanterner og belysning til både indendørs- og udendørsbrug. Se alt bolig interiør til det moderne hjem

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 130

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 130

Skab hyggelig stemning både inde og ude med dejlige lanterner.

Find let en stemningsfyldt lanterne til dekoration og hygge her på siden. Du kan altid skabe en fortryllende stemning, hvis du sætter en lanterne med levende lys frem. Brug dem som dekorationer om dagen, og lad et flot bloklys stearinlys brænde inde bag glasset, når der skal skrues op for aftenhyggen. Udendørs lanterneposer er flotte at have på bordet eller rundt om i haven. Der sættes bare et lys i og posen er fremstillet af brandhæmmende materiale. Oftest er lanternen et symbol på det hyggelig og danskerne forbinder oftest lys med hyggens tid. Så man kan sagtens sige at med lanternerne kan du skabe en dejlig stemning med familien, vennerne og de tætteste på besøg.

Yndige og smukke lanterner og lamper fra Bloomingville og Stelton 

En af de flotteste lanterner og lamper til indendørs brug, som vi tilbyder, er Blooming lamperne, der med sit smukt bearbejdede træ, i den grad vil pynte i hjemmet. Med denne vil du altid kunne sprede hygge på allerbedste vis, og samtidig være i stand til at udsmykke dit hjem, så stilen er helt i top. Med produkter fra Bloomingville, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top, så der er ingen grund til at tøve. Leder du efter en lanterne til udendørs brug, har vi også masser af muligheder. En af disse er den flotte Skibslampe fra Stelton, der vil være helt perfekt at have stående på terrassen og skabe en magisk stemning. Skibslampen kan både placeres på jorden, bordet eller hænges op, da den er udstyret med en flot og praktisk stålholder.

Lanternerne kan være en perfekt gaveide og et skønt samleobjekt

Udover at lanternerne er super elegante at have stående i egen bolig kan det også være en gaveide til en du holder af. Du kan for eksempel vælge at give et tæt veninde eller ven den i fødselsdagsgave eller noget lignende. Det specielle ved lanternerne er at de fanger øjet og de udbreder følelsen af glæde og lykke. De bliver også nemt et samleobjekt da de er super søde at have stående sammen hende midt over bordet eller i baghaven om vinteren. Du kan finde en hav af mærkevarer producenter som producerer lanterner. Det er derfor meget nemt at finde et tilbud som du vil synes godt om.

Find også andre lamper og lanterner samt andet herfra dubuy.dk af

Hvis du leder efter en lanterne, skal du da også lige et smut forbi vores udvalg af lamper. Her har vi nemlig også flere forskellige lamper, der minder om lanterner, og som vil kunne skabe samme enestående stemning. Nu du er i gang med at udforske vores sted, skal du da ikke gå glip af vores dekorations produkter. De er altid en sikker vinder at have stående ved siden af de fænomenale lanterner. Derudover er lysestager også et must i den moderne familie. Det pynter rigtig godt på borde og vi har prøvet at samle de bedste tilbud til lige netop dig som kunde. Når du er på udkig efter en lanterne, skal du ikke holde dig tilbage! Der er nemlig prisgaranti, når du handler på Dubuy.dk, og vi tør godt love, at det ikke er noget du finder alle steder.