UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Loftlamper

Herunder præsenterer vi et kæmpe udvalg af super skønne loftlamper, pendler og lysekroner. Her er virkelig noget for enhver smag hvad angår design og farver. Du finder stilfulde og enkle hængelamper og loftpendler der egner sig til det enkle smagfulde hjem. Og du finder lysekroner der udstråler nostalgi og hygge til den romantiske bolig. Vi har store loftlamper til at hænge over sofabordet og utraditionelle hængelamper og loftpendler til fx teenageværelset. Vi har lamper og pendler som er designet til at tiltrække opmærksomhed. Men du finder også lamper som diskret og i al ubemærkethed skaber den helt rigtige belysning og stemning i rummet. 

Se hele vores udvalg af bolig interiør til det moderne hjem
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 176

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 176

Smukke og populære lamper til din bolig

For mange er det vigtigt at hjemmet ser nydeligt og pænt ud, når der kommer gæster, så de kan give det helt rigtige indtryk. Dette bliver lige dét lettere med smukke og moderigtige møbler, der bare kan noget, når det kommer til indretningen. Lige for tiden er farvet glas meget populært, så vi har her på siden sørget for, at du ikke kan undgå at finde en af de smukke lamper. Se bare den flotte Ball Loftslampe (grå) fra House Doctor, der med sit enkle udseende, giver rummet noget ekstra. Kigger man sig omkring i de danske hjem i dag, undgår man heller ikke at møde de flotte Pineapple lamper. Den smukke lampe med det lettere komplicerede udseende, kan stjæle alt opmærksomheden i et ellers kedeligt rum, og udståle en forståelse for nutidens populære designs. Her på siden finder du lampen i flere forskellige størrelser og farver, bl.a. Pineapple Lampe (medium/hvid).

Loftslamper der giver smil på læben

Hvis du ønsker en lampe, der skiller sig lidt ud fra den traditionelle lampe, og som gerne må give smil på læben, har vi masser af muligheder. Bemærk bare Letmotivs Spool Lampe, der har en lidt anderledes design, men dog alligevel formår at være ualmindelig moderne. Den findes i flere forskellige farver, så du kan koordinere med resten af hjemmet. 
Eller hvad med en investere i en lampe, du kan gøre til helt din egen? Med denne lampe vil du have en helt unik lyskilde, som ingen andre i verden har, og du kan give hjemmet et personligt præg. Det er nemlig den smarte Friends Around Lampe, hvor du på indersiden kan sætte billeder fast, og dermed sidde i skæret fra dine dybeste og allervigtigste minder. Med denne går du skridtet videre fra indrammede billeder, og kan samtidig finde et sted til små hjemløse billeder.